Een heerlijke kerst thuis!

Het is oktober en dat betekend dat de kerstkriebels bij iedereen langzaam opkomen. De eerste familieleden beginnen al over de kerstplanning, de ander wil er nog niet aandenken. Maar één ding is zeker, wij Nederlanders vieren kerst graag thuis!

Dit is een Nederlandse kerst!

Een typische Nederlandse kerst is dan ook thuis in een comfortabele outfit, lekker eten, familie en vrienden om ons heen, kerstfilms kijken en op tweede kerstdag dan toch even naar de woonboulevard. Lekker eten is belangrijk, dit geldt overigens ook voor vele andere westerse landen.

Erg populair in ons land is het gourmetten, gezellig samen met ieder zijn eigen pannetje wachten tot dat het vlees gaar is. Een ideale uitkomst voor iedereen die geen zin of moeite heeft met het bereiden van een drie, vier of vijf gangen menu tijdens de kerstdagen

De kwaliteit en hoeveelheid van ons eten is belangrijk, kerst is het moment om uit te pakken. Ook eten buitenshuis wordt populairder. Tegenwoordig is het reserveren met kerst in een restaurant heel gebruikelijk. Want vol is vol en met kerst wil je zeker niet horen ‘sorry wij zitten al helemaal vol’.

Wat eten jullie dit jaar met kerst?

Ga je gourmetten? Dan zijn onze huisgemaakte salades een aanrader! Veel van onze klanten kiezen voor onze kipsalade, bereidt volgens geheim recept, net als onze zalm- en kalfssalade. Van een losse salade tot complete opgemaakte taartschalen. Of wat dacht je van onze vegetarische pastasalade?!

Geen zin of heel veel moeite met het bereiden van een gangen diner met kerst? Bestel dan ons kerstbuffet voor thuis.Een compleet diner in kerstsfeer met koude voorgerechten als salades van biologische kip en gerookte zalm. Smaakvolle warme hoofdgerechten als in rode wijn gestoofde kippenboutjes en langzaam gegaard runderrib. Uiteraard met bijgerechten als in steenoven gebakken brood met o.a. olijf en mozzarella. Afsluiten met een feestelijk dessert? Kies dan ons dessertbuffet!

Bekijk hier onze kerstfolder voor het volledige kerstmenu: 

Bestellen?! Via 0528-235000 of info@vthooge.nl

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000