Brasserie Fair – Het klooster Hoogeveen

LUNCHROOM

In onze sfeervolle Brasserie Fair kunt u volop genieten van vers bereide en gezonde voeding. Ervaar ons unieke assortiment. Zo geniet u bijvoorbeeld van fairtrade koffie met een punt ambachtelijke appeltaart. Of een (h)eerlijke lunch met huisgemaakte soep, biologisch brood geserveerd met streekproducten en verse juices.Onze hardloper is het 12-uurtje en bestaat uit een glas huisgemaakte soep met een belegd broodje of tosti naar keuze. Elke dag wisselt ons verse menu!

Brasserie Fair is gevestigd in het unieke zorgcentrum concept, Het Klooster Hoogeveen. Centraal staat informeren en ervaren van het begrip fit, dit is de verbinder tussen de thema’s voeding, beweging, vitaliteit, preventie, domotica en e-health.

MENUKAART

HIGH TEA

Onze High Fair (high tea) is een echte favoriet met diverse soorten thee, smoothies, biologische sandwiches, scones en zoete lekkernijen. Onze High Fair is ook lactose- en glutenvrij te bestellen!

Reserveringen via: (0528) – 726 111 
Minimaal twee werkdagen van tevoren reserveren
€21,75 per persoon 

Brasserie Fair Catering van 't Hooge

Nieuw! PANNENKOEKENPannenkoeken Brasserie Fair

Nieuw in onze Brasserie pannenkoeken gebakken van Molenmeel van de Korenmolen de Zwaluw in Hoogeveen.


FEESTJE? Privé events

Iets te vieren? Van verjaardag tot familiedag, Brasserie Fair is de ideale locatie voor een unieke ervaring. Samen met u zorgen wij voor de juiste inrichting en de lekkerste hapjes en drankjes.

Klik hier & lees meer over een gezellige familiedag met lunch in Brasserie Fair!


VERGADERING? Voor al uw zakelijke bijeenkomsten 

Unieke vergaderlocatie in Hoogeveen
Het Klooster Hoogeveen is een bijzonder zorgcentrum concept. Met meer dan 15 gezondheidsondernemers wordt er dagelijks gewerkt aan het motto ‘Fit door het leven’. Naast deze gezondheidsondernemers is Het Klooster de ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Het Klooster biedt het totale pakket voor uw zakelijke bijeenkomst!

Faciliteiten! ontdek de mogelijkheden

De Kubus

De naam zegt het al ‘De Kubus’ een unieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten. De prachtige ruimte is geschikt voor elke gelegenheid: van bedrijfspresentatie, 3-gangen diner tot aan netwerkbijeenkomst. Met de uitschuifbare tribune, het grote scherm aan de wand en catering verzorgd door Brasserie Fair is alles mogelijk.

Maximaal 80 personen dineropstelling
Maximaal 80 personen theateropstelling
Huurtarief per dagdeel: €175,00
Geschikt voor: diner, bedrijfspresentatie, bedrijfsfeest, netwerkbijeenkomst, netwerkborrel en relatie-event 

Kubus Het Klooster Hoogeveen Brasserie Fair Catering van 't Hooge


Brasserie Fair

In de sfeervolle Brasserie Fair is het elke werkdag genieten van vers bereide en huisgemaakte producten. Ervaar het smaakvolle en gezonde assortiment! Een echte hardloper is het 12-uurtje bestaande uit een glas huisgemaakte dag soep en een ruim belegd Kloosterbrood naar keuze.

Maximaal 36 zitplaatsen binnen en 20 zitplaatsen buiten
Huurtarief: €0,00
Alleen af te huren buiten reguliere openingstijden
Tijdens reguliere openingstijden tot en met maximaal 15 personen reserveren voor de lunch, meer dan 15 personen is een lunch in buffetvorm.


Bellicon trampoline – staand en actief vergaderen!

Staand vergaderen is helemaal hip, maar in Het Klooster is de unieke ervaring om staand en actief te vergaderen op trampolines van Bellicon. Voor velen een herkenbare situatie; uren achtereen zitten op dezelfde plek. Zitten heeft negatieve gevolgen voor de stofwisseling, verhoogt de kans op ziekten en verlaagt de levensverwachting.

Ontmoet elkaar op een Bellicon in een vergaderruimte. Stap met uw gesprekspartners op de Bellicon en bereik op een actieve manier uw gemeenschappelijke doel.

Besprekingen op de Bellicon verhogen de concentratie en creativiteit. Staand een bespreking voeren is sneller en efficiënter. Dat betekent dat met Bellicon vermoeiende vergaderingen tot het verleden behoren. Vergeet het zitten, vanaf nu wordt er gebouncet.

Een actief stapje verder? Volg dan met uw gesprekspartners een Bellicon groepstraining! De oefeningen zorgen voor veel plezier tijdens het bewegen en wees gerust; zelfs personen die zichzelf als totaal niet sportief beschouwen zijn prima in staat om mee te doen. Met Bellicon kunt u gemeenschappelijk bewegen en uw statische werkdag doorbreken. Bellicon groepstraining bevorderen het sociale aspect waardoor het teamgevoel wordt versterkt.

Tip! Combineer deze actieve bijeenkomst met een gezonde en verse lunch met een heerlijke huisgemaakte smoothie van Brasserie Fair.

Bellicon staand en actief vergaderen Het Klooster Brasserie Fair

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000