Brasserie Fair – Het klooster Hoogeveen

In onze sfeervolle Brasserie Fair kunt u volop genieten van vers bereide en gezonde voeding. Ervaar ons unieke assortiment. Zo geniet u bijvoorbeeld van fairtrade koffie met een punt ambachtelijke appeltaart. Of een (h)eerlijke lunch met een huisgemaakte soep, biologisch brood geserveerd met streekproducten en verse juices.

Onze hardloper is het 12-uurtje en bestaat uit een glas huisgemaakte soep met een belegd broodje of tosti naar keuze. Elke dag wisselt ons verse menu! Daarnaast is onze High Fair (high tea) een echte favoriet met diverse soorten thee, smoothies, biologische sandwiches, scones en zoete lekkernijen. Onze High Fair is ook lactose- en glutenvrij te bestellen!

Brasserie Fair Catering van 't Hooge

Brasserie Fair is gevestigd in het unieke zorgcentrum concept, Het Klooster Hoogeveen. Centraal staat informeren en ervaren van het begrip fit, dit is de verbinder tussen de thema’s voeding, beweging, vitaliteit, preventie, domotica en e-health. In Het Klooster zitten verschillende diensten gevestigd van huis- en tandarts tot diëtist.

Feestje?

Iets te vieren? Van verjaardag tot familiedag, Brasserie Fair is de ideale locatie voor een unieke ervaring. Samen met u zorgen wij voor de juiste inrichting en de lekkerste hapjes en drankjes.

Zakelijke bijeenkomst

Een vergadering, netwerkborrel of presentatie in onze sfeervolle locatie. wij heten u van harte welkom. Met de juiste inrichting en culinaire invulling wordt u zakelijke bijeenkomst een succes. Wij vertalen uw wensen, ideeën en doelen in een creatief culinair voorstel. Zo organiseren wij samen met u een succesvol zakelijk event!

Klik hier voor de bedrijfscase: zakelijk ontbijt & workshop in Brasserie Fair! 

Combineer uw zakelijke bijeenkomst met een interessante rondleiding door Het Klooster. Kom alles te weten over de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot zorg en het unieke concept van Het Klooster Hoogeveen.

Exclusiviteit? Brasserie Fair is (volledig) af te huren!

Zakelijke bijeenkomst? Bekijk hier onze banquetingmap! 

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000