Landgoed Overcinge Havelte

Landgoed Overcinge: een charmante, monumentale buitenplaats met een rijke historie, gelegen in het mooie Drenthe. Alle aspecten zijn aanwezig voor een bijzonder verblijf. Sfeer, rust, ruimte, authenticiteit en alle vrijheid voor een unieke invulling van uw zakelijk event of feestelijke bijeenkomst.

Een vergadering, huwelijk, intiem diner of juist uitpakken met een groot feest? Het historische Landgoed Overcinge biedt vele mogelijkheden voor speciale gelegenheden die vragen om een uitzonderlijk karakter.

Catering van ’t Hooge verzorgt uw gelegenheid van A tot Z. Catering zoals u het wenst!

Catering van 't Hooge Landgoed Overcinge

VERGADEREN

Een aangename onderbreking van de dag met een verfrissende lunch of een afrondende evaluatie tijdens een diner? Wij verzorgen het! Er zijn verschillende vergader-arrangementen maar vanzelfsprekend kan er ook een arrangement op maat worden samengesteld, aansluitend op uw wensen.

De sfeervolle Stijlkamers en vergaderzalen zijn uitermate geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen en van alle gemakken voorzien voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst (o.a. gratis WiFi, beamer).

U kunt zich zonder ongewenste afleiding concentreren en laten inspireren door uw collega’s, in de ambiance van een stijlvol landgoed in een prachtige omgeving.

TROUWEN

Jullie trouwdag moet perfect zijn. Graag denken we met jullie mee over hoe de dag ingevuld kan worden volgens jullie wensen.  Landgoed Overcinge is een officiële trouwlocatie.  Hierdoor kan je de gehele bruiloft op het Landgoed laten plaatsvinden, vanaf de ontvangst in de ochtend tot en met het feest in avond, inclusief een overnachting met heerlijk ontbijt, voor jullie en jullie gasten.

Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar de perfecte locatie voor het huwelijk? Bij Landgoed Overcinge zijn jullie aan het juiste adres! Rustiek, charmant en romantisch: in de rust en ruimte van het mooie Drenthe ligt het adembenemende Landgoed Overcinge. Een uniek decor voor een persoonlijke invulling van jullie volmaakte huwelijksdag.

Klik hier voor alle foto’s van Landgoed Overcinge!

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000