Kerst op het werk

Kerst met collega’s, een verplicht feestnummer of een gezellig samenzijn?!
Dat zal voor iedereen anders zijn, maar één ding is zeker kerst wordt gevierd op het werk. Van kerstpakket tot aan uitgebreide kerstborrel, hoe vieren jullie dit jaar kerst op werk? Wij geven je een aantal leuke tips!

Kerst op het werk Catering van 't Hooge kerstontbijt kerstlunch

Kerstontbijt of kerstlunch

Start de dag feestelijk met een heerlijk ontbijt, samen rustig aan de werkdag beginnen. Of een heerlijke kerstlunch in plaats van de ‘gebruikelijke’ lunch. Compleet in de kerstsfeer met onder andere zoete broodjes als kerststol met spijs, bagel met rood winterfruit en kerst tulband met poedersuiker. Dat wordt smullen met deze kersttoppers, wij helpen u graag!

Kerstborrel

Een leuke afsluiting van de werkdag met collega’s, even uit de werksfeer en onder het genot van een hapje en drankje bijkletsen. Pak met kerstborrel dan ook extra uit en zorg ervoor dat deze verschilt van de ‘standaard’ vrijdag middag borrel. Kleed de kerstborrel aan met leuke hapjes zoals een borrelplank ruim belegd met olijven, gedroogde parmaham, zongedroogde tomaten, nootjes en diverse kaassoorten met dippers. Let op dat er voldoende alcoholvrije consumpties zijn i.v.m. het terug rijden in de auto naar huis.

Kerstborrel Catering van 't Hooge Kerst op het werk vieren

Kerstbuffet of stamppotbuffet

Genieten van een uitgebreid buffet met collega’s om de feestdagen in te luiden is een echte favoriet. Samen tafelen en buiten de werkdrukte om met elkaar praten, erg goed voor de teambuilding. Vele bedrijven pakken uit met kerst om een prachtig kerstbuffet te organiseren. Wij serveren echte kerstklassiekers als stoofpot van wild, met zoet fruit gevulde kalkoen en bladerdeeg met ragout van paddenstoelen. Ook stellen wij kerstbuffetten samen bij speciale wensen, geen probleem!

Naast een kerstbuffet is een hardloper een stamppotbuffet, eten wat echt bij het weer buiten past. Grote porties klassieke stamppotten als stamppot boerenkool, stamppot zuurkool en stamppot met wortel en ui en bijpassende vleesgarnituren als verse rookworst.

Wij helpen graag met het organiseren van uw kerstbijeenkomst op het werk, van ontbijt tot aan buffet, catering zoals u het wenst! Meer informatie via 0528-23500 of info@vthooge, de koffie staat altijd klaar

Foodbook kerst zakelijk Catering van ’t Hooge 2019 

 

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000