Onze bedrijfsrestaurants
Uw bedrijfsrestaurant innovatiever, vitaler en volledig aangesloten op het nieuwe werken?
Via onze foodconcepten zorgen wij dat uw bedrijfsrestaurant blijft aansluiten op uw bedrijfsvoering. Het bedrijfsrestaurant is de sociale ontmoetingsplaats voor collega’s. Daarnaast wordt het bedrijfsrestaurant steeds vitaler!
VITALITEITSCONCEPT
Healthy Menu – de frituur (volledig) vervangen?
Wel of geen frituur in uw bedrijfsrestaurant? In steeds meer bedrijfsrestaurants zijn nauwelijks of geen frituur snacks meer verkrijgbaar. Maar hoe blijven uw medewerkers tevreden? Via ons ‘Healthy Menu’ kan u geheel op eigen wijze de verkrijgbaarheid van (frituur) snacks bepalen.
Via het Healty Menu kiest u een weekmenu met de vervangende snacks dat past bij uw medewerkers. Bekijk snel ons voorbeeld!
- MONDAY SALAD DAY
Diverse maaltijdsalades opgemaakt op een bord - TUESDAY EGGY DAY
Een gebakken ei met kaas en/of ham of een boerenomelet met groenten - WEDNESDAY MEATY DAY-
Broodje burger van het weiderund belegd naar wens met kaas, ui, augurk en bacon - THURSDAY TOSTI DAY
Tosti of panini met bijvoorbeeld:
Pesto/zongedroogde tomaat/mozzarella
Kaas/ham/ananas,
Mozzarella/rauwe ham/pesto kipfilet/oude kaas/mango - FRIDAY FRIETDAG
Dikke verse boeren frieten uit de frituur
Healthy Food Machine – het nieuwe werken!
Door het nieuwe werken vergroot de vraag van medewerkers naar het verruimen van de openingstijden van het bedrijfsrestaurant. Om aan deze vraag te kunnen voldoen, zonder extra catering uren, is de Healty Food Machine de ideale oplossing. Elk moment van de dag kunnen uw medewerkers gezondere producten aanschaffen. Ook beperken wij de derving door de Healty Foodmachine! Nieuwsgierig? Wij gaan graag in gesprek!