Ontbijtservice

Een verjaardag, jubileum of zomaar iemand verrassen? Met het laten bezorgen van ons heerlijke dagverse ontbijt, geeft u een unieke verrassing cadeau!

Ons ontbijt bestaat onder andere uit een assortiment van dagverse witte- en bruine broodsoorten, krentenbol, beschuit en ham-kaas croissants. Heerlijk te beleggen met brie, jonge kaas, luxe fijne vleeswaren, zoet beleg en een gekookt eitje. Samen met een coupe verse fruitsalade en een handgeschreven kaartje met uw persoonlijke boodschap. Uiteraard is het ontbijt compleet met de koffie, thee en verse jus d’orange die wij verzorgen.

Bekijk snel ons ontbijtaanbod in de webshop!

Catering van 't Hooge ontbijtservice

Uitpakken? Ons Champagne ontbijt is het ideale ontbijt om de dag feestelijk te beginnen! Naast ons luxe ontbijt bezorgen wij een fles á 0,275 ltr. Piccolo Champagne en een boeket bloemen (kleur naar keuze).

Voor de kleine gasten bezorgen wij een speciaal Kinderontbijt. Verschillende dagverse broodjes met zoet beleg, een gekookt eitje, spekspiesjes en een flesje Fristi of Chocomel naar keuze.

Geef u geliefde tijdens Valentijnsdag of uw (schoon)moeder tijdens Moederdag een heerlijk thema-ontbijt cadeau!

Bestel eenvoudig uw ontbijt in onze webshop!

Een heel speciaal ontbijt voor Qmusic!

30 juni 2017 – Vanochtend serveerden wij een speciaal ontbijt voor deze avonturiers van Qmusic – Nederland! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Fien en respect voor de 80-jarige Ludwig.

Qmusic ontbijt Catering van 't Hooge

Een zakelijk ontbijtarrangement? Deze stellen wij graag met u samen!

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000