Verjaardag

Het is tijd voor een feestje! Welke leeftijd er ook gevierd gaat worden, elke is bijzonder! Een gezellig samenzijn met vrienden en familie en genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Van tuinfeest tot aan high tea, catering zoals u wenst!

Een feestje voor uzelf of voor een ander organiseren? In een intieme huiselijke sfeer, lekker buiten in de tuin of in één van onze unieke locaties!

Klik hier voor een impressie van een Ibiza feest!


Kinderfeestje

Vier samen met je vrienden en vriendinnen je verjaardag in Thialf. Een uniek feest waar je een verjaardag beleeft om nooit te vergeten! Jullie gaan schaatsen op de wereldberoemde ijsbaan en kunnen genieten van heerlijk eten en een drankje in Brasserie de Bûtenbocht. Uiteraard mag je zelf bepalen of jullie eerst willen eten of schaatsen. Het schaatsfeestje is voor kinderen t/m 12 jaar en vindt plaats tijdens de recreatie uren.


Brasserie Fair

Brasserie Fair is zeer geschikt voor een gezellige borrel, diner of buffet en de favoriet: de huisgemaakte high tea. De high tea is een echte hardloper!

HIGH TEA – HIGH FAIR

onze High Fair (high tea) een echte favoriet met diverse soorten thee, smoothies, biologische sandwiches, scones en zoete lekkernijen. Onze High Fair is ook lactose- en glutenvrij te bestellen!

THE HEALTHY BORRELPLANK

In Brasserie Fair serveren wij de unieke Healthy Borrelplank met onder andere:

  • Verschillende soorten groentewraps met vlees, vis en vegetarisch
  • Biologische kaassoorten met grove mosterd
  • Groentedippers met yoghurtdressing
  • Biologisch gezouten noten

Naast de borrelplank ook in Brasserie Fair: de heerlijke groentechips van Tryrrells!

Geïnteresseerd? Ontdek alle mogelijkheden! Bel ons via: 0528 – 235 000

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000