Schaapskooi Ruinen

Unieke vergaderlocatie in Drenthe tussen de Drentse heideschapen

De mooiste vergaderlocatie van Drenthe vindt u in Ruinen. In de vergaderlocatie van de Schaapskudde Ruinen heeft u uitzicht over de schapen en de weidse omgeving van het Nationaal Park Dwingelderveld. U kunt de vergadering combineren met een uitleg over de schaapskudde Ruinen, een wandeling met de schaapherder en een bezoekje aan de uitkijktoren waar u een prachtig uitzicht heeft over het Nationaal Park Dwingelderveld.Schaapskooi Ruinen vergaderlocatie Drenthe Catering van 't Hooge

De schaapskudde Ruinen

Schaapskooi Ruinen vergaderlocatie Catering van 't HoogeDe schaapskudde van Ruinen bestaat anno 2018 uit ongeveer 300 schapen en wordt beheerd door  beroepsherders.  Zij verzorgen de kudde intensief. Zowel in de zomer als de winter gaat de herder met zijn schapen het Dwingelderveld op, bij goed of slecht weer. Naast gras eten de schapen de groeischeuten van de heideplanten.

De prachtige vergaderlocatie bij de schaapskooi biedt u de mogelijkheid om van dichtbij de prachtige Drentse natuur te beleven. U zult de rust en de ruimte van de heidevelden ervaren vanuit een luxe fauteuil aan een mooie vergadertafel. De omgeving zal u inspireren  en u vergeet de hectiek van alledag.

Onze vergaderlocatie in Drenthe is van alle gemakken voorzien

De vergaderlocatie bij de schaapskudde Ruinen is van alle gemakken voorzien; we beschikken over wifi, een modern scherm voor bijvoorbeeld presentaties. U zit in luxe fauteuils aan een mooie tafel tussen de schapen die pal naast de vergaderlocatie staan te grazen.

Schaapskooi Ruinen vergaderlocatie Drenthe Catering van 't Hooge

Vergaderarrangement boeken tussen de schapen in Drenthe?

De ruimte is te huren vanaf * € 500,- voor een dagdeel van vier uur of een hele dag  * € 750,-

U kunt de volgende activiteiten bijboeken:

  • 1 uur wandeling met de herder en de honden, maximaal 20 personen. Dit vind plaats aan het begin of einde van de dag * € 150,00
  • Lezing over het Drents Heideschaap  in het heidegebied Dwingelderveld.  Één uur inclusief vragen  * € 125,00

*Alle prijzen zijn exclusief BTW

Voor nadere informatie  of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen info@vthooge.nl of per mail vergaderlocatie@schaapskudderuinen.nl. We zijn u graag van dienst om van uw bijeenkomst een onvergetelijke te maken.

Algemene voorwaarden van Schaapskooi Ruinen zaalverhuur

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000