<link rel="stylesheet" href="https://use.typekit.net/dda6ivh.css">
Bedrijfsrestaurants

Customconcept

Het Custom Concept speelt in op de behoefte aan persoonlijke voeding, met maatwerk voor elke medewerker – ook bij dieetwensen of allergieën. Van zelf samengestelde soepen, broodjes en salades tot gezonde tussendoortjes: alles is flexibel en volledig aanpasbaar.

    Wil jij dit ook?

    Personalisatie is de standaard geworden! Via ons Custom Concept wordt deze behoefte van uw medewerker volledig vervuld. Uw medewerkers zijn op zoek naar alternatieven naast het vaste menu, voeding die speciaal is samengesteld. Het Custom Concept is ook ideaal voor medewerkers met dieetwensen of allergieën.

    Custom made soup

    Een huisgemaakte basis soep waarbij uw medewerkers de mogelijkheid hebben om zelf ingrediënten toe te voegen. Ingrediënten soep –  Croutons, kaas blokjes, uitgebakken spekjes, zongedroogde tomaten, lente-ui, selderij, peterselie, bieslook, crème fraîche

    Custom made sandwiches

    Vers afgebakken broodsoorten of dikke plakken boerenbrood á la minute belegd in het bedrijfsrestaurant. Hierdoor is er meer variatie in toevoegingen voor belegde broodjes, ook bij minder lang houdbare producten.
    Belegde broodjes met bijvoorbeeld – avocado, selderij salade, pesto of pijnboompitten. De mogelijkheden zijn oneindig en volledig af te stemmen op uw medewerkers.

    Custom made nuts

    Een dispenser of kleine eenpersoonsverpakkingen met nootjes gecombineerd met kwark of yoghurt. Heerlijk tijdens de lunch of de middagpauze. De varianten nootjes zijn eenvoudig af te stemmen op uw medewerkers. Heeft u voorkeur voor een wisselend aanbod? Geen probleem!
    Bijvoorbeeld –  Granola shocking chocolate (biologisch en glutenvrij)  

    Custom made salad

    De saladebar is de gezonde keuze van het bedrijfsrestaurant! Uw medewerkers stellen de salade volledig zelf samen. De basis is een gemengde groene sla en de keuze van ingrediënten zijn eindeloos.
    Salad bar essentials – olijven, zongedroogde tomaten, feta, oude kaas blokjes, geitenkaas crumble, honing, kipfilet reepjes, gekookt ei, ananas, pasta, paprika, roomkaas, ui

    Wil jij dit ook?

    Meer informatie?

    Heeft u een vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op.

    Ook interessant

    Andere mogelijkheden

    Ben je benieuwd naar wat we nog meer voor je kunnen doen? Bekijk alle mogelijkheden!

    Bedrijfsrestaurants

    Support concept

    Alle producten worden vers bereid in uw bedrijfsrestaurant door cateringmedewerkers, met twee keer per week levering en de optie voor een assortiment met goedkopere producten.

      PrijsOp aanvraag
      Meer info
      Bedrijfsrestaurants

      Kitchen concept

      Kitchen Concept combineert versbereide producten uit eigen keuken en centrale productie, met tot vijf leveringen per week en flexibele bestelhoeveelheden. Een ideale mix van vers, gemak en maatwerk voor elk bedrijfsrestaurant.

        PrijsOp aanvraag
        Meer info
        Bedrijfsrestaurants

        Streekproducten concept

        Ons concept draait om samenwerking met lokale leveranciers voor verse, seizoensgebonden producten. Zo beperken we foodmiles, garanderen kwaliteit en versterken de regionale economie.

          PrijsOp aanvraag
          Meer info
          Bedrijfsrestaurants

          Vitaliteitsconcept

          Het Healthy Menu vervangt frituursnacks door gezondere dagkeuzes, zoals salades, ei-gerechten en tosti’s. Frituur op vrijdag blijft optioneel.

            PrijsOp aanvraag
            Meer info