Personalisatie is de standaard geworden! Via ons Custom Concept wordt deze behoefte van uw medewerker volledig vervuld. Uw medewerkers zijn op zoek naar alternatieven naast het vaste menu, voeding die speciaal is samengesteld. Het Custom Concept is ook ideaal voor medewerkers met dieetwensen of allergieën.
Custom made soup
Een huisgemaakte basis soep waarbij uw medewerkers de mogelijkheid hebben om zelf ingrediënten toe te voegen. Ingrediënten soep – Croutons, kaas blokjes, uitgebakken spekjes, zongedroogde tomaten, lente-ui, selderij, peterselie, bieslook, crème fraîche
Custom made sandwiches
Vers afgebakken broodsoorten of dikke plakken boerenbrood á la minute belegd in het bedrijfsrestaurant. Hierdoor is er meer variatie in toevoegingen voor belegde broodjes, ook bij minder lang houdbare producten.
Belegde broodjes met bijvoorbeeld – avocado, selderij salade, pesto of pijnboompitten. De mogelijkheden zijn oneindig en volledig af te stemmen op uw medewerkers.
Custom made nuts
Een dispenser of kleine eenpersoonsverpakkingen met nootjes gecombineerd met kwark of yoghurt. Heerlijk tijdens de lunch of de middagpauze. De varianten nootjes zijn eenvoudig af te stemmen op uw medewerkers. Heeft u voorkeur voor een wisselend aanbod? Geen probleem!
Bijvoorbeeld – Granola shocking chocolate (biologisch en glutenvrij)
Custom made salad
De saladebar is de gezonde keuze van het bedrijfsrestaurant! Uw medewerkers stellen de salade volledig zelf samen. De basis is een gemengde groene sla en de keuze van ingrediënten zijn eindeloos.
Salad bar essentials – olijven, zongedroogde tomaten, feta, oude kaas blokjes, geitenkaas crumble, honing, kipfilet reepjes, gekookt ei, ananas, pasta, paprika, roomkaas, ui




