Ons verhaal

Met al meer dan 40 jaar ervaring zijn wij de ideale horecapartner. Catering van ’t Hooge is specialist in het begeleiden van bedrijfsrestaurants, lunch verzorging, Event catering en horeca exploitatie (evenementen locaties). Catering zoals u het wenst!

De kwaliteit van onze producten waarborgen wij door zoveel mogelijk huisgemaakte producten te serveren. Een belangrijke pijler is het betrekken van lokale leveranciers. Voor de centrale keuken in Hoogeven betekent dit uiteraard meerdere leveranciers uit Drenthe. Hierdoor steunen wij de lokale economie, beperken wij foodmiles en beschikken wij over veel variatie in seizoensproducten. Via de interessante combinatie van food en aankleding van de locatie zorgen wij voor de juiste culinaire beleving!

Onze missie
Iedereen laten genieten van vers bereide, gezonde voeding die gemaakt is met respect voor onze natuur.

Onze visie
Zoveel mogelijk opdrachtgevers in Noord-Nederland ontzorgen door maatwerkconcepten waarbij gezondheid en beleving van de gast voorop staat.

Inge en Jan van 't Hooge

Inge & Jan van ’t Hooge

Tijdlijn
Henk van ’t Hooge

  • 1948 Meppel Stationsrestauratie
  • 1956 Harderwijk Stationsrestauratie
  • 1957 Uitgeest Stationsrestauratie
  • 1958 Hoogeveen Stationsrestauratie
  • 1966 Horeca exploitatie Thialf
  • 1969 Schouwburg Ogterop Meppel

Jan van ‘t Hooge

Inge van ‘t Hooge

  • 2016 VTH bedrijfsrestaurant concept Support
  • 2016 Horeca exploitatie Thialf Heerenveen
  • 2016 Jubileum 40 jarig bestaan
  • 2017 Partner van Custom Food
  • 2017 Opening Brasserie Fair

Catering van 't Hooge icoontjes ons verhaal

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000