Ons verhaal
Catering van ’t Hooge is een ervaren en veelzijdige horecabedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in de cateringbranche. Ze zijn een betrouwbare en professionele partner voor zowel bedrijven als privé-evenementen.
1. Meer dan 45 jaar ervaring
Catering van ’t Hooge heeft een rijke geschiedenis in de horeca en cateringsector. Dankzij ons decennia lange ervaring weten we precies hoe ze hun klanten optimaal kunnen bedienen en inspelen op de behoeften van de markt.
2. Ideale horecapartner
Wij zijn de ideale horecapartner voor verschillende soorten organisaties. Of het nu gaat om kleine bedrijven of grotere ondernemingen, Catering van ’t Hooge levert op maat gemaakte horecadiensten die aansluiten bij de wensen van de klant.
3. Specialist in het begeleiden van bedrijfsrestaurants
Catering van ’t Hooge heeft veel expertise in het begeleiden van bedrijfsrestaurants. We helpen bedrijven bij het opzetten en beheren van interne cateringfaciliteiten, waarbij ze zowel de operationele als de culinaire aspecten van het restaurant verzorgen. Dit zorgt voor een efficiënte, smakelijke en gezonde eetervaring voor de medewerkers.
4. Eventcatering
Naast reguliere horecadiensten biedt Catering van ’t Hooge eventcatering voor verschillende soorten evenementen, zoals bedrijfsevenementen, bruiloften, feesten, en andere speciale gelegenheden. We bieden op maat gemaakte menu’s en zorgen voor een perfecte culinaire ervaring, passend bij het type evenement.
5. Horeca-exploitatie (evenementenlocaties)
Catering van ’t Hooge biedt ook horeca-exploitatie voor evenementenlocaties. Dit betekent dat wij de volledige horeca-exploitatie kunnen verzorgen op specifieke eventlocaties, van het beheer van de catering tot het leveren van dranken, maaltijden en snacks voor grote evenementen, zoals conferenties, beurzen en feesten.
Met ons uitgebreide ervaring en focus op klantgerichte service biedt Catering van ’t Hooge een breed scala aan horeca- en cateringdiensten. Wij zijn niet alleen geschikt voor bedrijfscatering, maar ook voor evenementen en horecagelegenheden, en bieden een uitstekende ondersteuning voor elke vorm van horeca-exploitatie.
Heeft u specifieke vragen over onze diensten of een evenement waar wij wellicht bij kunnen helpen?
De kwaliteit van onze producten waarborgen wij door zoveel mogelijk huisgemaakte producten te serveren. Een belangrijke pijler is het betrekken van lokale leveranciers. Voor de centrale keuken in Hoogeveen betekent dit uiteraard meerdere leveranciers uit Drenthe. Hierdoor steunen wij de lokale economie, beperken wij foodmiles en beschikken wij over veel variatie in seizoensproducten. Via de interessante combinatie van food en aankleding van de locatie zorgen wij voor de juiste culinaire beleving!
Onze missie
Iedereen laten genieten van vers bereide, gezonde voeding die gemaakt is met respect voor onze natuur.
Onze visie
Zoveel mogelijk opdrachtgevers in Noord-Nederland ontzorgen door maatwerkconcepten waarbij gezondheid en beleving van de gast voorop staat.
Inge & Jan van ’t Hooge
Tijdlijn
Henk van ’t Hooge
- 1948 Meppel Stationsrestauratie
- 1956 Harderwijk Stationsrestauratie
- 1957 Uitgeest Stationsrestauratie
- 1958 Hoogeveen Stationsrestauratie
- 1966 Horeca exploitatie Thialf
- 1969 Schouwburg Ogterop Meppel
Jan van ‘t Hooge
- 1976 Petit restaurant J. van ’t Hooge
- 1989 Restaurant J. van ’t Hooge
- 1999 Horeca exploitatie Theater de Tamboer
- 2011 Internationaal concours Ch de Wolden
- 2012 Horeca exploitatie Grand café de Heeren van Coevorden
- 2014 Horecapartner FC Emmen
Inge van ‘t Hooge
- 2016 VTH bedrijfsrestaurant concept Support
- 2016 Horeca exploitatie Thialf Heerenveen
- 2016 Jubileum 40 jarig bestaan
- 2017 Opening Brasserie Fair
- 2019 Horecapartner Ermerstrand