<link rel="stylesheet" href="https://use.typekit.net/dda6ivh.css">
Bedrijfsrestaurants

Streekproducten concept

Ons concept draait om samenwerking met lokale leveranciers voor verse, seizoensgebonden producten. Zo beperken we foodmiles, garanderen kwaliteit en versterken de regionale economie.

    Wil jij dit ook?

    Eén van onze belangrijkste pijlers is het betrekken van lokale leveranciers. Hierdoor worden foodmiles beperkt en de lokale economie gestimuleerd. Zo waarborgen wij de kwaliteit van producten en is er veel variatie in seizoensproducten mogelijk. In het standaard concept bieden wij brood van de warme bakker uit Hoogeveen, vrije uitloop eieren uit Schuinesloot, asperges uit Zuidwolde en vlees uit Drenthe van het Drents Weiderund.

    Graag gaan wij op zoek naar de lokale leveranciers in uw omgeving!

    • VIS, van de lokale visboer
    • BROOD, brood van de warme bakker uit de buurt
    • GROENTEN, groenten van de lokale groenteboer of van de boer uit de buurt

    Wil jij dit ook?

    Meer informatie?

    Heeft u een vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op.

    Ook interessant

    Andere mogelijkheden

    Ben je benieuwd naar wat we nog meer voor je kunnen doen? Bekijk alle mogelijkheden!

    Bedrijfsrestaurants

    Support concept

    Alle producten worden vers bereid in uw bedrijfsrestaurant door cateringmedewerkers, met twee keer per week levering en de optie voor een assortiment met goedkopere producten.

      PrijsOp aanvraag
      Meer info
      Bedrijfsrestaurants

      Kitchen concept

      Kitchen Concept combineert versbereide producten uit eigen keuken en centrale productie, met tot vijf leveringen per week en flexibele bestelhoeveelheden. Een ideale mix van vers, gemak en maatwerk voor elk bedrijfsrestaurant.

        PrijsOp aanvraag
        Meer info
        Bedrijfsrestaurants

        Customconcept

        Het Custom Concept speelt in op de behoefte aan persoonlijke voeding, met maatwerk voor elke medewerker – ook bij dieetwensen of allergieën. Van zelf samengestelde soepen, broodjes en salades tot gezonde tussendoortjes: alles is flexibel en volledig aanpasbaar.

          PrijsOp aanvraag
          Meer info
          Bedrijfsrestaurants

          Vitaliteitsconcept

          Het Healthy Menu vervangt frituursnacks door gezondere dagkeuzes, zoals salades, ei-gerechten en tosti’s. Frituur op vrijdag blijft optioneel.

            PrijsOp aanvraag
            Meer info