<link rel="stylesheet" href="https://use.typekit.net/dda6ivh.css">
Bedrijfsrestaurants

Vitaliteitsconcept

Het Healthy Menu vervangt frituursnacks door gezondere dagkeuzes, zoals salades, ei-gerechten en tosti’s. Frituur op vrijdag blijft optioneel.

    Wil jij dit ook?

    Healthy Menu – de frituur (volledig) vervangen?

    Wel of geen frituur in uw bedrijfsrestaurant? In steeds meer bedrijfsrestaurants zijn nauwelijks of geen frituur snacks meer verkrijgbaar. Maar hoe blijven uw medewerkers tevreden? Via ons ‘Healthy Menu’ kan u geheel op eigen wijze de verkrijgbaarheid van (frituur) snacks bepalen.

    Via het Healty Menu kiest u een weekmenu met de vervangende snacks dat past bij uw medewerkers. Bekijk snel ons voorbeeld!

    • MONDAY SALAD DAY – Diverse maaltijdsalades opgemaakt op een bord
    • TUESDAY EGGY DAY – Een gebakken ei met kaas en/of ham of een boerenomelet met groenten
    • WEDNESDAY MEATY DAY – Broodje burger van het weiderund belegd naar wens met kaas, ui, augurk en bacon
    • THURSDAY TOSTI DAY – Tosti of panini met bijvoorbeeld:
      • Pesto/zongedroogde tomaat/mozzarella
      • Kaas/ham/ananas,
      • Mozzarella/rauwe ham/pesto kipfilet/oude kaas/mango
    • FRIDAY FRIETDAG – Dikke verse boeren frieten uit de frituur

    Wil jij dit ook?

    Meer informatie?

    Heeft u een vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op.

    Ook interessant

    Andere mogelijkheden

    Ben je benieuwd naar wat we nog meer voor je kunnen doen? Bekijk alle mogelijkheden!

    Bedrijfsrestaurants

    Support concept

    Alle producten worden vers bereid in uw bedrijfsrestaurant door cateringmedewerkers, met twee keer per week levering en de optie voor een assortiment met goedkopere producten.

      PrijsOp aanvraag
      Meer info
      Bedrijfsrestaurants

      Kitchen concept

      Kitchen Concept combineert versbereide producten uit eigen keuken en centrale productie, met tot vijf leveringen per week en flexibele bestelhoeveelheden. Een ideale mix van vers, gemak en maatwerk voor elk bedrijfsrestaurant.

        PrijsOp aanvraag
        Meer info
        Bedrijfsrestaurants

        Streekproducten concept

        Ons concept draait om samenwerking met lokale leveranciers voor verse, seizoensgebonden producten. Zo beperken we foodmiles, garanderen kwaliteit en versterken de regionale economie.

          PrijsOp aanvraag
          Meer info
          Bedrijfsrestaurants

          Customconcept

          Het Custom Concept speelt in op de behoefte aan persoonlijke voeding, met maatwerk voor elke medewerker – ook bij dieetwensen of allergieën. Van zelf samengestelde soepen, broodjes en salades tot gezonde tussendoortjes: alles is flexibel en volledig aanpasbaar.

            PrijsOp aanvraag
            Meer info