Healthy Menu – de frituur (volledig) vervangen?
Wel of geen frituur in uw bedrijfsrestaurant? In steeds meer bedrijfsrestaurants zijn nauwelijks of geen frituur snacks meer verkrijgbaar. Maar hoe blijven uw medewerkers tevreden? Via ons ‘Healthy Menu’ kan u geheel op eigen wijze de verkrijgbaarheid van (frituur) snacks bepalen.
Via het Healty Menu kiest u een weekmenu met de vervangende snacks dat past bij uw medewerkers. Bekijk snel ons voorbeeld!
- MONDAY SALAD DAY – Diverse maaltijdsalades opgemaakt op een bord
- TUESDAY EGGY DAY – Een gebakken ei met kaas en/of ham of een boerenomelet met groenten
- WEDNESDAY MEATY DAY – Broodje burger van het weiderund belegd naar wens met kaas, ui, augurk en bacon
- THURSDAY TOSTI DAY – Tosti of panini met bijvoorbeeld:
- Pesto/zongedroogde tomaat/mozzarella
- Kaas/ham/ananas,
- Mozzarella/rauwe ham/pesto kipfilet/oude kaas/mango
- FRIDAY FRIETDAG – Dikke verse boeren frieten uit de frituur




