Diners
Regionaal Keuzediner – €69,50 p.p.
Seizoensgebonden 4-gangen diner met keuze per gang.
Met o.a. amuses, rund van Blaarkop, bisque of mosterdsoep, kip of vis, lamsnek of vegan “No Mis Steak" en een verfijnd aardbeientoetje.
4-Gangendiner – €55,00 p.p.
-
Op tafel: Vers gebakken brood met kruiden- en roomboter
-
Voorgerecht trio: Forel ceviche, jackfruit taco en kalfstartaar
-
Hoofdgerecht: Drents weidekalf & kabeljauw met asperges, mousseline en Hollandaisesaus
-
Nagerecht: Chocoladedessert van Callebaut met hazelnootcremeux
Italiaans Diner – €62,50 p.p.
Een luxe Italiaans menu met o.a. pizza di capra, tonijntartaar, ravioli met dorade, tournedos Rossini en een dessert met aardbei, mascarpone en witte chocolade.
Optioneel: kaasplank met Italiaanse kazen, noten, druiven en stroopjes.
Voor meer informatie kunt u de Banquetingmap 2025 raadplegen.













