Bedrijfsrestaurant

Verzorging van uw Bedrijfsrestaurant? Het bedrijfsrestaurant is de sociale ontmoetingsplek voor uw Bedrijfsrestaurant Catering van 't Hoogemedewerkers. Even uit de werksfeer en gezellig met elkaar kletsen onder het genot van een vers bereide lunch. Het bedrijfsrestaurant verbindt mensen echt met elkaar!

Voeding speelt een belangrijke rol om uw medewerkers vitaal te houden. Daarnaast moet het bedrijfsrestaurant volledig aansluiten bij het karakter van uw bedrijf! Door onze jarenlange ervaring zorgen wij voor de ideale combinatie van food & sfeer!

Als cateraar heb je een grote verantwoordelijk , je geeft vele mensen elke dag te eten, daarom

staat voedselveiligheid op nummer één.’ – Algemeen Directeur Inge van ‘t Hooge

Unigarant Verzekeringen is één van onze prachtige klanten. Onze cateringmedewerkers verrassen de medewerkers van Unigarant elke week met een vers en gevarieerd menu. Door de creativiteit en gastvrijheid blijven de medewerkers van Unigarant keer op keer het bedrijfsrestaurant bezoeken. Belangrijk is dat het assortiment en de inrichting van het bedrijfsrestaurant aansluit bij de medewerkers.

De gastvrijheid, betrokkenheid en creativiteit in het samenstellen van de weekmenu’s zorgt ervoor dat de medewerkers van Unigarant tevreden zijn en daar draait het uiteindelijk allemaal om.’ – Unigarant Verzekeringen

Bedrijfsrestaurant verzorging concepten Catering van 't Hooge

De vitale fabriek

Uw productiemedewerkers zijn de hele dag lichamelijk druk bezig. Dit behoeft een andere voedselinname dan bij zittend werk. Langzame calorieën zorgen langer voor een verzadigd gevoel. Wij weten dan ook welk assortiment hier perfect op aansluit. Uiteraard is het belangrijk dat de producten vers en gezond zijn. Dit draagt bij aan een fitte gezondheid en het is ook nog eens een smaakvolle lunch!

Wordt er veel in ploegendiensten gewerkt? Dan hebben wij ook daar een gevarieerde, verse en lekkere invulling voor.

Het fitte kantoor

Uw kantoormedewerkers zitten relatief veel. Hierdoor is een licht verteerbare maaltijd van belang. Te zwaar lunchen zorgt voor een flinke dip in de productiviteit. Wij stellen een assortiment samen, die meehelpt om fitte, alerte medewerkers op een gezonde manier bewust te maken van het voedingspatroon. Wij promoten gezonde (biologische/fairtrade) voeding!

 

 

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000