Buffetten

Al vanaf 10 personen serveren wij een heerlijk buffet! Bij u op locatie of in één van onze unieke evenementenlocaties.

Onze buffetten bestaan uitsluitend uit huisgemaakte gerechten!

Een heerlijk koud-warm buffet met twee frisse salades, warme gerechten als Italiaanse gehaktballetjes, gebraden en zachte kipfilet, bijgerechten en garnituren. Of ons luxe koud-warm buffet met huisgemaakte kipsalade met: aardappel, ui, room en geheime ingrediënten, amuseglaasjes en onder andere zalmfilet op een bedje van pasta met Hollandaise saus en verse dille.

Het buffet voor de winter: stamppotbuffet! Vanzelfsprekend met de klassieke stamppotten als boerenkool, zuurkool en met wortel en ui. Geserveerd met heerlijke vleesgarnituren, zoals een verse rookworst: deze mag zeker niet ontbreken!

De grens over? Met ons Verre Oosten buffet is dit een ‘eitje’. Het Verre Oosten buffet is een combinatie van Indonesische, Chinese, Kantonese en Thaise gerechten. Zoals Xiang La Kai (Thaise kip met tauyèh, een erg pittig gerecht) en Hong Shao Yu (Visfilet op Thaise wijze in een pikante saus).

Of ons Amerikaanse buffet! Met onder andere een Mexicaanse bonensalade, gegrilde zalm uit Alaska, Argentijns rundvlees en smaakvolle garnituren als tortillachips met salsa en guacemole.

Buffet catering Catering van 't Hooge

BBQ buffet? Klik hier!

Een buffet op uw kantoor? Geen probleem!

Wij komen graag bij u op locatie en voorzien u in alle benodigde materialen: van glaswerk, borden, bars tot aan meubilair.

CHOCOLADEFONTEIN

Warme originele Belgische chocolade geserveerd in een prachtige fontein waarbij de volgende lekkernijen geserveerd worden:

  • Marshmallows
  • Lange vingers
  • Biscuits
  • Bitterkoekjes
  • Verse aardbeien
  • Ananas

Chocoladefontein Catering van 't Hooge buffet catering

 

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000