CH de Wolden – Veeningen

Wij zijn de huiscateraar van het internationale paardenconcours CSI C.H. de Wolden. Tijdens dit achtdaagse event verzorgen wij de VIP loods, het Grand Café en de horecapunten op het terrein. Gasten beleven paardensport van het hoogste niveau.

CH de Wolden is het enige internationale outdoor concours van Noord Nederland. CH de Wolden heeft de afgelopen jaren een zeer goede naam opgebouwd bij zowel ruiters en sponsoren als het publiek. Dit heeft in 2016 geresulteerd in een deelname van ruiters uit 32 verschillende landen, meer dan 1000 internationale paarden aan de start, een vaste sponsorgroep en een grote toeloop van het publiek naar dit gratis toegankelijke concours.

Het ontbijt met de beroemde pannenkoeken van Jan van ’t Hooge haalde het Dagblad van het Noorden!

ZAKELIJKE EVENEMENTEN

De loods is een unieke evenementenlocatie in het Drenste landschap! Een prachtige ambiance door de grote ramen, de houten balken en de indrukwekkende omgeving. De loods is geschikt voor uw zakelijke event van ledendag, productpresentatie, training tot aan bedrijfsfeest, wij heten u van harte welkom. Met de juiste inrichting en culinaire invulling wordt u zakelijke bijeenkomst een succes. Wij vertalen uw wensen, ideeën en doelen in een creatief culinair voorstel.

Impressie ledendag Info Europa

Als vaste opdrachtgever van evenementen werken wij graag samen met het team van Catering van ’t Hooge omdat kwaliteit en vertrouwen voorop staan. Bij elk nieuw evenement laat een team vakkundige mensen onze gasten een culinaire belevenis ervaren, dit in een ambiance die elke keer verrassend vernieuwd. Gastheerschap van deze tijd zoals wij dat wensen!! – Info Europa

Klik hier voor de volledige klantcase

 

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000