Bedrijfsrestaurant – Concepten

Dagelijks verzorgen wij voor circa 3000 gasten een gezonde en gevarieerde lunch op basis van onze bedrijfsrestaurant concepten. Via onze verschillende foodconcepten sluit het bedrijfsrestaurant volledig op uw gewenste bedrijfsfilosofie aan.

VERZORGING BEDRIJFSRESTAURANT
Provincie Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel

Door onze unieke centrale keuken bieden wij de mogelijkheid om te kiezen tussen twee bedrijfsrestaurant concepten. Deze geven wij een passende invulling door onze foodconcepten. Hierdoor sluit het bedrijfsrestaurant volledig aan op uw bedrijfsfilosofie, wensen en behoeften.

Bedrijfsrestaurant concepten

Kitchen Concept

  • De ideale combinatie van vers bereide producten in zowel uw bedrijfsrestaurant als door onze centrale keuken
  • Tot maar liefst vijf keer per week levering van verse producten
  • Kleine bestelhoeveelheden mogelijk

Support Concept

  • Alle producten worden vers in uw bedrijfsrestaurant bereid door (onze) cateringmedewerkers
  • Twee keer per week worden producten geleverd
  • Assortiment met goedkopere producten mogelijk

De gastvrijheid, betrokkenheid en creativiteit in het samenstellen van de weekmenu’s zorgt ervoor dat de medewerkers van Unigarant tevreden zijn en daar draait het uiteindelijk allemaal om.’ – Unigarant Verzekeringen

Bedrijfsrestaurant verzorging concepten Catering van 't Hooge

Kwaliteitsmetingen in het bedrijfsrestaurant

HACCP

In de levensmiddelenbranche is hygiëne van groot belang. Bedorven of besmette producten leveren immers een gevaar op voor onze gezondheid! Wij garanderen kwaliteit. Dit wordt mede gewaarborgd middels het HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) systeem. HACCP houdt in dat alle handelingen binnen Catering van ‘t Hooge met betrekking tot het product worden nagelopen op mogelijke voedselveiligheid- en gezondheidsrisico’s voor de gast.

Alle medewerkers binnen ons bedrijf zijn HACCP gecertificeerd en werken met de voor hun van belang zijnde HACCP formulieren. Al onze vervoersmiddelen worden gereinigd volgens de HACCP richtlijnen, hiervoor ontvangen wij certificaten. Onze organisatie is opgeleid volgens de laatste HACCP (2016) richtlijnen en normen!

BACTERIOLOGISCH ONDERZOEK

Om zowel zorg te dragen voor de producten die wij verkopen en transparant te zijn, wordt op elke locatie één keer per jaar een bacteriologisch onderzoek uitgevoerd. Via een extern bedrijf, Silliker Ede (onderdeel van Diversey), wordt één keer per jaar een bacteriologische toets uitgevoerd en monsters van diverse producten genomen. De resultaten worden besproken met de betrokken partijen. Uiteraard (indien nodig) worden maatregelen getroffen.

Als cateraar heb je een grote verantwoordelijk , je geeft vele mensen elke dag te eten, daarom staat voedselveiligheid op nummer één.’ – Algemeen Directeur Inge van ‘t Hooge


Benieuwd naar onze opdrachtgevers? Klik hier!

Bedrijfsrestaurant Catering van 't Hooge

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000