Bedrijfsrestaurant – Foodconcepten

Uw bedrijfsrestaurant innovatiever, vitaler en volledig aangesloten op het nieuwe werken?

Via onze foodconcepten zorgen wij dat uw bedrijfsrestaurant blijft aansluiten op uw bedrijfsvoering. Het bedrijfsrestaurant is de sociale ontmoetingsplaats voor collega’s. Daarnaast wordt het bedrijfsrestaurant steeds vitaler!

VITALITEITSCONCEPT

Healthy Menu – de frituur (volledig) vervangen?
Wel of geen frituur in uw bedrijfsrestaurant? In steeds meer bedrijfsrestaurants zijn nauwelijks of geen frituur snacks meer verkrijgbaar. Maar hoe blijven uw medewerkers tevreden? Via ons ‘Healthy Menu’ kan u geheel op eigen wijze de verkrijgbaarheid van (frituur) snacks bepalen.

Via het Healty Menu kiest u een weekmenu met de vervangende snacks dat past bij uw medewerkers. Bekijk snel ons voorbeeld!

 • MONDAY SALAD DAY
  Diverse maaltijdsalades opgemaakt op een bord
 • TUESDAY EGGY DAY
  Een gebakken ei met kaas en/of ham of een boerenomelet met groenten
 • WEDNESDAY MEATY DAY-
  Broodje burger van het weiderund belegd naar wens met kaas, ui, augurk en bacon
 • THURSDAY TOSTI DAY
  Tosti of panini met bijvoorbeeld:
  Pesto/zongedroogde tomaat/mozzarella
  Kaas/ham/ananas,
  Mozzarella/rauwe ham/pesto kipfilet/oude kaas/mango
 • FRIDAY FRIETDAG
  Dikke verse boeren frieten uit de frituur

Healthy Food Machine – het nieuwe werken!
Door het nieuwe werken vergroot de vraag van medewerkers naar het verruimen van de openingstijden van het bedrijfsrestaurant. Om aan deze vraag te kunnen voldoen, zonder extra catering uren, is de Healty Food Machine de ideale oplossing. Elk moment van de dag kunnen uw medewerkers gezondere producten aanschaffen. Ook beperken wij de derving door de Healty Foodmachine! Nieuwsgierig? Wij gaan graag in gesprek!

Catering van 't Hooge foodconcepten vitaliteit

CUSTOMCONCEPT

Personalisatie is de standaard geworden! Via ons Custom Concept wordt deze behoefte van uw medewerker volledig vervuld. Uw medewerkers zijn op zoek naar alternatieven naast het vaste menu, voeding die speciaal is samengesteld. Het Custom Concept is ook ideaal voor medewerkers met dieetwensen of allergieën.

Custom made soup
Een huisgemaakte basis soep waarbij uw medewerkers de mogelijkheid hebben om zelf ingrediënten toe te voegen. Ingrediënten soep –  Croutons, kaas blokjes, uitgebakken spekjes, zongedroogde tomaten, lente-ui, selderij, peterselie, bieslook, crème fraîche

Custom made sandwiches
Vers afgebakken broodsoorten of dikke plakken boerenbrood á la minute belegd in het bedrijfsrestaurant. Hierdoor is er meer variatie in toevoegingen voor belegde broodjes, ook bij minder lang houdbare producten.
Belegde broodjes met bijvoorbeeld – avocado, selderij salade, pesto of pijnboompitten. De mogelijkheden zijn oneindig en volledig af te stemmen op uw medewerkers.

Custom made nuts
Een dispenser of kleine eenpersoonsverpakkingen met nootjes gecombineerd met kwark of yoghurt. Heerlijk tijdens de lunch of de middagpauze. De varianten nootjes zijn eenvoudig af te stemmen op uw medewerkers. Heeft u voorkeur voor een wisselend aanbod? Geen probleem!
Bijvoorbeeld –  Granola shocking chocolate (biologisch en glutenvrij)  

Custom made salad
De saladebar is de gezonde keuze van het bedrijfsrestaurant! Uw medewerkers stellen de salade volledig zelf samen. De basis is een gemengde groene sla en de keuze van ingrediënten zijn eindeloos.
Salad bar essentials – olijven, zongedroogde tomaten, feta, oude kaas blokjes, geitenkaas crumble, honing, kipfilet reepjes, gekookt ei, ananas, pasta, paprika, roomkaas, ui

Foodconcepten Catering van 't Hooge custom made

STREEKPRODUCTEN CONCEPT

Eén van onze belangrijkste pijlers is het betrekken van lokale leveranciers. Hierdoor worden foodmiles beperkt en de lokale economie gestimuleerd. Zo waarborgen wij de kwaliteit van producten en is er veel variatie in seizoensproducten mogelijk. In het standaard concept bieden wij brood van de warme bakker uit Hoogeveen, vrije uitloop eieren uit Schuinesloot, asperges uit Zuidwolde en vlees uit Drenthe van het Drents Weiderund.

Graag gaan wij op zoek naar de lokale leveranciers in uw omgeving!

 • VIS, van de lokale visboer
 • BROOD, brood van de warme bakker uit de buurt
 • GROENTEN, groenten van de lokale groenteboer of van de boer uit de buurt

Foodconcepten Catering van 't Hooge streekproducten

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000