Vacatures

 

Functieomschrijving SALES SUPPORT THIALF

Klink jij als een zonnetje door te telefoon? Voel jij je thuis in een energieke omgeving? Lees dan snel verder hoe jij een bijdrage kan leveren aan één van de meest dynamische plekken van Nederland.

Over Thialf
Thialf is het belangrijkste ijsstadion voor topsportschaatsers in Nederland. Het ‘schaatshart van de wereld’ voldoet aan de specifieke eisen van de ISU op het gebied van topsportfaciliteiten. In 2019 is Thialf door de ISU aangewezen als Centre of Excellence. Ook heerst er in- en om Thialf een unieke schaatssfeer door de historie, de schaatsfans en de beleving in het stadion. Naast de langebaanschaatsevenementen biedt Thialf faciliteiten voor jong en oud voor alle disciplines; langebaanschaatsen, shorttrack, ijshockey, kunstrijden, curling en schoonrijden.

Wat kan je verwachten?
Voor deze functie ga jij als Sales Support onderdeel vormen van het horeca team. Jij bent het eerste contact van onze opdrachtgever, oftewel hét visitekaartje van Thialf Horeca. Samen met je collega’s volg je alle binnenkomende leads op. Aan de hand van de wensen van de opdrachtgever bepaal jij het culinaire programma van de bijeenkomst. Je houdt je niet alleen bezig met de horeca maar ook met de activiteiten in Thialf. Zo kun je een curlingclinic, een schaatsclinic of een rondleiding aanbieden bij het programma.

De voordelen
• Een baan voor het aantal uren dat jou uitkomt, wil je parttime of fulltime? Beide is mogelijk!
• Samen werken aan een gezonde lifestyle: mensen inspireren om te bewegen tijdens hun bijeenkomst.
• De voordelen van het werken in de horeca: heerlijke verse bonen koffie en altijd iets lekkers te eten
• De leukste collega’s van Friesland werken bij Thialf!

Ons verlanglijstje
• Jij hebt ervaring met klantcontact;
• Jij kunt goed organiseren, plannen en met structuur werken;
• Jij hebt ervaring met Word, Excel en Outlook
• Jij hebt minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau;
• Jij bent de vriendelijkheid zelve, inclusief vrolijke stem;
• Jij hebt een goed inleveringsvermogen

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel. Wij behandelen sollicitaties op volgorde van binnenkomst.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Functieomschrijving zelfstandigwerkend kok Ermerstrand en Thialf

Vacature zelfstandwerkend kok combibaan (zomer) Ermerstrand en (winter) Thialf

Vind jij het leuk om te werken in een omgeving waar geen dag het zelfde is? Voel jij je thuis in de keuken? Lees dan snel verder hoe jij een bijdrage kan leveren aan het leukste strand tentje van Noord Nederland en één van de meest dynamische plekken van Nederland.

Over Ermerstrand

Van mei tot en met september is Ermerstrand geopend. Dagelijks komen er mensen waterskiën, outdoor activiteiten doen én uiteraard iets lekkers snacken en drinken. Er zijn meerdere locaties waar we groepen kunnen ontvangen en we hebben onze Skihut die dagelijks geopend is waar mensen lekker op het terras kunnen zitten. We hebben een eenvoudige kaart met broodjes, soepen, salades en borrelhapjes. En voor de grote groepen serveren we buffetten en BBQ’s (die jij overigens niet hoeft te bereiden, die worden bezorgd vanuit onze centrale keuken in Hoogeveen).

Over Thialf

Thialf is het belangrijkste ijsstadion voor topsportschaatsers in Nederland. Het ‘schaatshart van de wereld’ voldoet aan de specifieke eisen van de ISU op het gebied van topsportfaciliteiten.

Wij exploiteren Brasserie de Butenbocht waar gasten voor of na het schaatsen plaats kunnen nemen voor een heerlijke kop koffie met zoete lekkernij of kunnen lunchen. We hebben meerdere zalen én een ruimte aan de baan waar mensen ook terecht kunnen met grotere groepen, voor een lunch of buffet.

Wat kan je verwachten?

De basis is dat je de dagelijkse productie gaat doen voor Ermerstrand (mei tm september) en in Thialf (oktober tot en met april), bestaande uit de relatief eenvoudige menukaart van broodjes, soepen en salades. Beide locaties hebben een open keuken waardoor je veel contact hebt met je collega’s en de gasten. We vragen je, tot zo ver mogelijk, ook de broodjes te maken voor de lunches voor de grotere groepen. Boven een bepaald aantal gasten zal de productie worden overgenomen door onze centrale keuken in Hoogeveen. Je wordt onderdeel van het totale keukenteam van Catering van ’t Hooge, waar je ervaringen en kennis kunt delen. Onze koks wisselen onderling ook van locatie, iedereen heeft zijn/haar eigen plekje maar werkt ook wel eens ergens anders. Dit houdt het afwisselend voor iedereen.

De voordelen

• Een baan met veel afwisseling! Werken in een seizoensbedrijf maar toch het hele jaar rond.

• Werken in de horeca maar zeker niet elke avond of elk weekend! Doorgaans zijn de werktijden van ca 11.00 – 18.00 uur, het kan zijn dat bij een groot evenement we je vragen om ’s avonds te werken.

• Samen werken aan een gezonde lifestyle, jij bepaald wat er op de menukaart komt

• De voordelen van het werken in de horeca: heerlijke verse bonen koffie en altijd iets lekkers te eten

• De leukste collega’s van Drenthe & Friesland.

Ons verlanglijstje

• Jij hebt ervaring met bestellen bij de groothandel

• Jij kunt goed organiseren, plannen en met structuur werken;

• Jij weet hoe je met de HACCP regels om moet gaan;

• Jij bent zelfstandigwerkend kok met ervaring

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel. Wij behandelen sollicitaties op volgorde van binnenkomst.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd

Salaris: €12,50 – €17,50 per uur

Functieomschrijving Logistiek Medewerker Fulltime

Ons logistieke team, bestaande uit 3 mannen, zoekt versterking! Vind jij het leuk om een afwisselende baan te hebben, waarbij je veel op pad kunt? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Ons bedrijf, bestaande uit 125 medewerkers, zit verspreid in de provincies Drenthe en Friesland. Om alle materialen en producten op de verschillende locaties te krijgen, hebben wij een eigen logistieke afdeling. De werkzaamheden zullen verschillen van dagbestellingen brengen naar bedrijfsrestaurants (brood, beleg, zuivel etc) tot lunches bezorgen bij onze opdrachtgevers (belegde broodjes, salades, snacks) tot aan het opbouwen van partijen (stoelen, tafels, bars bezorgen en klaarzetten). Het hebben van rijbewijs E is geen must maar wel een pre. Je moet uiteraard wel in bezit zijn van een rijbewijs.

Wij betalen loon naar ervaring. Naast het gezellige logistieke team, ben je ook onderdeel van ons familiebedrijf waar de communicatielijnen kort zijn en we nog steeds elke dag samen koffiedrinken en lunchen. Ben je enthousiast? Stuur dan snel je CV op!

 

Functieomschrijving WEEKEND/VAKANTIEHULP ERMERSTRAND

Voor onze prachtige horeca locaties op het Ermerstrand zijn wij op zoek naar medewerkers die in het zomerseizoen in de weekenden en de vakanties (of voor vast) in de keuken, bediening, snackbar en strand willen werken. We zoeken mensen die willen bedienen op het terras of in de snackbar of achter de bar kunnen staan. Tevens zoeken we all-round medewerkers voor oa de afwas en schoonmaak van het terrein.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk

Salaris: Tot €11,25 per uur

Functieomschrijving CATERINGMEDEWERK(ST)ER

Wij zoeken een bedrijfscatering medewerker als flexkracht voor de door ons verzorgde bedrijfsrestaurants in Hoogeveen en Regio Hoogeveen. De werktijden liggen tussen 09.00 – 15.30 uur van maandag tot en met vrijdag.

De meest voorkomende werkzaamheden zijn

Ontvangst producten en opruimen

Bereiden van soep, broodjes en salades

Klaarzetten van de producten in de counter

Koffiemachines reinigen en bijvullen

Afwassen en schoonmaken

Bestellingen doen

Soort dienstverband: Parttime

Salaris: Vanaf €11,25 per uur

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000