FC Emmen

Wij zijn de huiscateraar van FC Emmen! Tijdens de spannende thuiswedstrijden verzorgen wij de vip catering in de prachtige business ruimtes. Daarnaast ook de spelersmaaltijden en zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, netwerkevents en personeelsfeesten. Ons keukenteam zorgt voor de juiste culinaire invulling!

De Business Club van FC Emmen is de ideale gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Een wedstrijdbezoek van FC Emmen staat garant voor passie, strijdlust en beleving. Ondernemers die lid zijn van de Business Club ontmoeten elkaar doorgaans eens per twee weken. Dit is tijdens één van de achttien thuiswedstrijden in het voetbalseizoen.

Bij FC Emmen gaan we voor kwaliteit! We hebben met Catering van ’t Hooge een prettige samenwerking opgebouwd. Bij deze samenwerking staat vertrouwen, kwaliteit en creativiteit van het eten voor op. Zoals de live cooking, een verrassend 3-gangen diner of een ambachtelijke lunch. Catering van ’t Hooge speelt altijd in op de wensen van FC Emmen en daarmee de wensen van onze gasten! Een mooi 1-2 tje!’ – FC Emmen

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000