Grand café De Heeren van Coevorden

Grand café De Heeren van Coevorden is gevestigd in het prachtige nieuwbouwpand van de Gemeente Coevorden midden in het stadscentrum. Wij serveren (h)eerlijke huisgemaakte gerechten van producten afkomstig uit de regio. Van een vers gezette kop koffie met lekkernij, uitgebreide lunch, tot smaakvol diner: wij verwelkomen u graag. Speciaal voor de fijnproevers is er een fijne selectie van bieren en wijnen, vanzelfsprekend perfect te combineren met onze borrelkaart. Ook verzorgen wij dagelijks de lunch van de Gemeente Coevorden in het bedrijfsrestaurant.

Reserveren via: 0524 – 52 44 19
Online reserveren? Klik hier! 

Grand café de Heeren van Coevorden

Onze deuren zijn geopend en wij nodigen u uit om uw zintuigen te prikkelen! Proef, ruik, zie en beleef onze huisgemaakte producten en aangename sfeer. In de zomer kunt u genieten van de zon op ons terras, direct gelegen aan de markt!

Van vergadering met diner, tot een borrel ter afsluiting: wij organiseren samen met u een succesvol zakelijk Event bij Grand café de Heeren van Coevorden!

Exclusiviteit? Grand café De Heeren van Coevorden is (volledig) af te huren. Ook in samenwerking met Theater Hofpoort bieden wij diverse mogelijkheden.

Theater Hofpoort – arrangementen

Theater arrangementen op maat! Een gezellig avondje uit in Theater Hofpoort gecombineerd met een heerlijke culinaire invulling. Wij stellen graag samen met u uw persoonlijke arrangement samen. Nieuwsgierig? Informeer naar de mogelijkheden. Klik hier voor de theater arrangementen

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000