Lunch verzorging

Lunch verzorging is zoveel meer dan alleen broodjes. Welke indruk laat u achter? Wij verzorgen graag uw complete lunch met (h)eerlijke en vers belegde broodjes!

Luxe belegde broodjes lunch verzorging Catering van t Hooge

VTH Delivery

Voor elke gelegenheid de juiste lunch!

Een lunch bereiden en bezorgen op uw locatie, dat doen wij met plezier: dat is ons vak! Van heerlijke luxe belegde broodjes met verse jus tot huisgemaakte soep en een warme (gezonde) snack. Wij bieden een gevarieerd aanbod van eenvoudige belegde broodjes tot luxe sandwiches.

Ook lunch verzorging op maat?

Bestelt u met regelmaat bedrijfslunches, dan stellen wij graag een op maat gemaakte lunch met u samen!
Uw voordeel:

  • Een vast aanbod die volledig aansluit op uw bedrijfsfilosofie- en voering
  • Mogelijkheid tot diversiteit in de mate van luxe van verschillende lunches
  • Geen verrassingen, de uitgaven blijven beheersbaar

Gemakkelijk online bestellen

Wij beschikken over een gebruiksvriendelijk online bestelsysteem. U ontvangt de unieke inloggegevens voor uw organisatie en de voor uw op gemaakte lunches. Ideaal voor de bestellingen die bijvoorbeeld bestemd zijn voor vergaderingen of werknemers! In een paar klikken besteld u de op maat gemaakte lunch en ontvangt u de bevestiging per e-mail.

Verzorging van uw bedrijfsrestaurant? Klik hier!

De reden dat wij kiezen voor Catering van ’t Hooge, is de klantvriendelijkheid, goede service en hoge kwaliteit. Hierdoor doen we al meer dan 10 jaar zaken met Van ’t Hooge en voorzien ze onze klanten 6 dagen per week van lunches en diner op onze locatie in Wijster. Bij overige evenementen staan ze ons ook altijd terzijde en is er in goed overleg alles mogelijk. Aangezien ze meedenken en ons voorzien van advies ontbreekt het ons aan niks. Al met al een goede relatie die hopelijk nog lang zal blijven bestaan.’ – Brandweer Oefencentrum Noord

 

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000