Bedrijfsrestaurant – Top Producten

Wij geloven in de kracht van onze lokale leveranciers en in de smaak van onze geheime recepten!

Hier vindt u een kleine selectie van onze top producten! Producten die duurzaam, huisgemaakt en heerlijk van smaak zijn.

GEHAKTBALLEN #Homemaderecipe

Jan’s Balletje est. in 2005
Maar liefst 65% Rundvlees dus minder vet!

Wist u dat ‘Jan’s Balletje’ volgens geheim recept speciaal voor ons wordt bereid sinds 2005! De gehaktbal bestaat uit maar liefst 65% rundvlees en slechts 35% uit varkensvlees. Hierdoor is onze gehaktbal minder vet! Uiteraard wordt ‘Jan’s Balletje’ geserveerd uit de lekkerste jus en een echte aanrader is met een portie satésaus.  
Gehaktbal Top Product Catering van 't Hooge Bedrijfsrestaurant

HUISGEMAAKTE KIPSALADE #Homemaderecipe

De huisgemaakte kipsalade est. in 1975
Volgens geheim recept! 

De lekkerste huisgemaakte kipsalade van Nederland sinds 1975. De salade wordt bereid met verse ingrediënten als aardappel, room, ui en de rest? Dat blijft geheim! De huisgemaakte kipsalade is een klein feestje op brood tijdens de lunch. Maar wist u dat de kipsalade ook voor bij de borrel of als bijgerecht geserveerd wordt? Dan wordt de kipsalade opgemaakte als een taart en afgegarneerd met vers fruit en diverse soorten vlees.Huisgemaakte Kipsalade Top Product Catering van 't Hooge Bedrijfsrestaurant

& meer varianten! 

Naast de heerlijke kipsalade bereidt ons keukenteam ook een verse huigemaakte kalfsvlees- en zalmsalade. Uiteraard is er ook een vegetarische variant!

EEN BLIJ EI! #Duurzaamheid

Eieren een blij ei Catering van 't Hooge Bedrijfsrestaurant

Goed nieuws! Eieren staan in de schijf van vijf omdat eieren veel goede voedingsstoffen als vitamines (A, B2, B11, B12, D en E), mineralen (ijzer, zink, fosfor, seleen en jodium) en eiwitten bevatten. Het eten van 3 eieren per week past in een gevarieerde voeding. Een gezonde volwassene die niet vet eet en kiest voor magere varianten van vlees en zuivel kan gerust een eitje meer eten.

De herkomst!

Wist u dat de eieren in het bedrijfsrestaurant afkomstig zijn van een echt familiebedrijf gevestigd in Drenthe. In totaal heeft de familie 73.000 kippen, waarvan 27.000 vrije uitloop kippen en 46.000 scharrelkippen en is geheel fipronil vrij!

Naast het pluimvee beschikt de familie ook over een akkerbouw. Ze verbouwen gewassen als korrelmaïs, tarwe en koolzaad. Deze producten voeren ze aan de kippen. Het verbouwen en het oogsten doet de familie zelf.

Het doel is om een volledig gesloten bedrijfsvoering te voeren. Zoals de stroom opwekken door zonnepanelen. Een eigen bron van zuiveringsinstallatie die voorziet de kippen van drinkwater. Door deze wijze van bedrijfsvoering wordt de druk op het milieu en de omgeving maximaal beperkt!

De ei code!

De ei code Catering van 't Hooge BedrijfsrestaurantDit betekent de code op het ei:

 

 

 

De “drijftest” 

Twijfel je of een ei vers is? Leg het rauwe ei in een bakje met (zout) water. Let op! Een ei dat drijft is niet vers. De test is alleen bestemd om de versheid van een ei te testen!

De drijftest Catering van 't Hooge Bedrijfsrestaurant

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000