Thialf Horeca

Sinds november 2016 zijn wij de horecapartner van Thialf. Wij heten u van harte welkom in het schaatshart van de wereld. Beleef uw zakelijke Event op deze unieke evenementenlocatie!

Ook in Thialf betrekken wij zoveel mogelijk lokale en regionale leveranciers uit de provincie Friesland. Zo steunen wij de lokale economie, beschikken wij over (h)eerlijke seizoensproducten en worden foodmiles beperkt. Van vergadering tot personeelsfeest, catering zoals u het wenst!

BRASSERIE DE BUTENBOCHT 

Voor een heerlijke kop koffie met gevulde  koek, gezellige lunch tot smaakvol diner, wij verwelkomen u graag in onze sfeervolle brasserie. Van Thialf bezoeker, zakelijke afspraak tot familiedag, Brasserie de Bûtenbocht is geopend voor iedereen! Dagelijks serveren wij huisgemaakte gerechten en voor onze snelle gasten is de take-away gereed.

Wist u dat wij donateur zijn van Stichting Fryske Frucht? Vers geperste appelsap uit de Friese Wouden!

THIALF ZAKELIJK

Van vergadering, bedrijfsfeest tot gezellige netwerkborrel, beleef het in de unieke sfeer van Thialf. Met uitzicht op de ijsbaan en sfeervolle inrichting zijn onze hospitality ruimtes geschikt voor uw zakelijke bijeenkomst. Laat uw gasten culinair genieten van een (h)eerlijke lunch, een hapje en drankje tot uitgebreid 5-gangen diner. Wij vertalen uw wensen, ideeën en doelen in een creatief culinair voorstel. Samen met u organiseren wij een doelgericht en succesvol zakelijk evenement in het schaatshart van de wereld.

Thialf Horeca zakelijk Catering van 't Hooge

Combineer uw zakelijke bijeenkomst met een interessante rondleiding door het vernieuwde duurzame Thialf. Laat één van de Nederlandse topschaatsers uw gasten inspireren of ervaar zelf het ijs tijdens een rondje schaatsen.

Leuk weetje: Thialf is al twee jaar oprij in de top 3 van Meetings Award “Beste Vergaderlocatie van het Jaar” beland.

 

 

IJSHOCKEY ARRANGEMENTEN

Bezoek een spannende wedstrijd van de UNIS Flyers in Thialf. De Unis Flyers zijn meervoudig landskampioen, Beker winnaar en BeNeLiga kampioen kortom ijshockey van het hoogste niveau. Met onze wedstrijdarrangementen biedt u uw gasten een unieke ervaring. Vooraf aan de wedstrijd wordt het ijshockey spel uitgelegd en gedurende de pauzes is het culinair genieten van een hapje en een drankje. Of leer en ervaar ijshockey zelf tijdens een clinic onder begeleiding van de UNIS Flyers!

Bekijk het vernieuwde Thialf in 360 graden!

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000