Bruiloft

De liefde wordt bezegeld tijdens jullie grote dag. De locatie is zeer bepalend voor de gewenste sfeer van de bruiloft. Wij staan voor u klaar vanaf de ontvangst in de ochtend tot en met het feest in de avond. Of zelfs tot en met het ontbijt de volgende ochtend!

Onze liefde voor het vak gaat verder dan goed eten. Met ons hechte team zorgen wij voor het perfecte plaatje, van styling en decoratie tot het culinaire tot in de puntjes verzorgd. Dit alles aangepast op uw wensen.
Of jullie nu dromen van een intieme ceremonie in de achtertuin of een grootschalig feest op een bijzondere locatie, wij staan klaar om jullie droom werkelijkheid te laten worden.

Als een echt familiebedrijf begrijpen we de waarde van persoonlijke aandacht. Bij van ’t Hooge krijg je niet alleen een full-service ervaring; je krijgt een betrokken team dat de wensen van jullie bruiloft begrijpt en deze vertaalt naar een culinair meesterwerk. Hebben jullie voorkeur voor een mooi drie-gangen diner of toch liever een ongedwongen buffet of BBQ? Alles kan! En daarna kan het feest losbarsten!

Zeggen jullie ook ‘Ja’ tegen van ’t Hooge? Vertel ons jullie wensen, dan maken wij een offerte op maat voor jullie bijzondere dag. Bel ons op (0528) – 235 000 of laat via ons contactformulier jullie gegevens achter, dan nemen we graag contact op!

Bekijk alle unieke trouwlocaties! 

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000