Keukenteam

Wij zijn wij het keukenteam Hoogeveen, ook wel de moederkeuken genoemd.
Dagelijks maken wij vele lunchgerechten, overwerkmaaltijden en bevoorraden we onze bedrijfsrestaurants naar behoefte.

Naast deze dagelijkse werkzaamheden verzorgen wij ook partycatering zoals buffetten, diners, bittergarnituren en barbecues en ondersteunen daarnaast  de keukens van ijsstadion Thialf in Heerenveen en grandcafé De Heeren van Coevorden.

Als geroutineerd team zijn wij zeer flexibel en goed op elkaar ingespeeld, we volgen de nieuwste ontwikkelingen in de cateringwereld en zijn daardoor goed in staat om ten allen tijden aan de wensen van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen.

Van links naar rechts 

Arjan de Jonge
Vakbekwame allrounder die vooral te vinden is aan de warme kant in onze keuken te Hoogeveen, a la carte draait in het CH Wolden restaurant en de hospitality walking diners verzorgt  van Thialf. Tevens is hij van grote waarde bij grote diners in de partycatering en verwent gasten met private dining.

Renee Vos
Onze sous chef die al jaren op de “winkel” past in Hoogeveen. De dagelijkse inkoop regelt, springt bij waar nodig, de interne ICT onder zijn hoede heeft, vraagbaak is voor de bedrijfscatering en bij iedere thuiswedstrijd van FC Emmen de spelers voorziet van sportmaaltijden en de vips verwent met heerlijke diners.

Marco Bruins
Deze chef is erg trots op zijn team. Door deze collega’s kan hij zijn dingen doen, kan de keuken zo uitlopen, dagenlang op Thialf of in de partycatering bezig zijn, offertes uitwerken en hij weet dan dat alles “gewoon” doordraait in zijn keuken.
Rendeert het beste als geen dag hetzelfde is en er druk op de ketel staat.

Jessica Norg
De ”beleggingsspecialist” Vele broodjes worden door haar smaakvol belegd en ondertussen komen er diverse op maatgemaakte lunchgerechten van haar hand. Ook voorziet zij dagelijks onze bedrijfsrestaurants van producten zoals beleg, salades, zuivel en broodsoorten zodat ze het op de verschillende locatie aan niets ontbreekt.

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000