Training/Seminar

Wie denkt dat kennis duur is, vergist zich in de kosten van onwetendheid.

Kennis delen door middel van een seminar, met workshops en lezingen waar deskundigen het gekozen onderwerp behandelen. Een prachtig moment om ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Alles moet kloppen: van de gekozen sprekers, culinaire invulling tot aan de ambiance. Alles draagt bij aan het behalen van uw doelstelling. Een creatieve culinaire invulling die aansluit op uw onderwerp versterkt de beleving van de gast! Wij heten u van harte welkom in één van onze inspirerende evenementenlocaties.

Een training of workshop geven, om uw medewerkers bij te scholen of klanten te inspireren en informeren over uw product. Belangrijk is dat de juiste voeding bijdraagt aan het behalen van uw doelstelling. Een te zware lunch of maaltijd geeft een enorme dip in de productiviteit. De juiste hapjes en drankjes dragen bij aan een effectieve training. Wij komen graag bij u op locatie! Of bezoek één van onze inspirerende evenementenlocaties.

Ook tijdens een inspirerende ontbijtsessie staan wij voor u klaar met verse koffie, thee en een assortiment van dagverse witte en bruine broodsoorten!

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000