Relatie-event

Het organiseren van een relatie-event geeft u de ideale kans om uw waardering te uiten aan uw klanten, partners en leveranciers. De juiste ambiance en culinaire invulling dragen bij aan de gewenste sfeer tijdens uw event. Onder het genot van een hapje en een drankje is het de perfecte gelegenheid om u verder te verdiepen in uw relaties.

Heeft u een thema of boodschap voor het event? Super! Dan versterken wij dit door onze creatieve culinaire invulling en stijlvolle inrichting van de locatie. Alles sluit hier op aan van het kleurgebruik in het eten en drinken tot aan de loper bij het ontvangst! Daarnaast kunnen wij uw huisstijl of producten op de meest verrassende manieren verwerken. Zo hebben wij voor Grolsch diverse speciaal bieren in onze gerechten verwerkt en heerlijke gerechten op de vloeren van Tarkett geserveerd.

De medewerkers van Catering van ’t Hooge zijn erg gastvrij en klantvriendelijk. De onderneming is flexibel en heeft kwalitatief goede producten. Net als wij vinden ze verse producten erg belangrijk en hebben ze oog voor presentatie – Brink Climate Systems

Thialf kleurt oranje!

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000