Brons voor Thialf bij “Beste Vergaderlocatie van het Jaar”‘

Ook dit jaar heeft uitgever MEETINGS de Meetings Awards 2021 georganiseerd. Deze worden sinds 2006 uitgereikt aan de beste MICE-bedrijven en locaties. Thialf mocht dit jaar de prachtige bronzen Award voor de Beste Vergaderlocatie van het jaar 2021 in ontvangst nemen. Een prachtige plek na Chateau St. Gerlach en het Hilton Rotterdam.

Naast een nationale ranking, worden er ook regionale winnaars aangewezen. Hier werd Thialf uitgeroepen tot Beste Vergaderlocatie van regio Noord.

Meetingsplatform » Uitslagen Meetings Awards 2021 Nederland

 

 

 

Thialf biedt meerdere ruime en flexibele ruimtes. De inspirerende sfeer maakt het een unieke evenementenorganisatie waar innovatie, duurzaamheid en dynamiek centraal staan. 

Thialf is een unieke evenementenorganisatie voor de meest uiteenlopende evenementen door de vele multifunctionele ruimtes die het biedt. Door de ruime capaciteit, flexibele ruimtes en uitstekende bereikbaarheid kunt u alle kanten op. Daarnaast is er de mogelijkheid uw evenement te combineren met een clinic op het ijs, een rondleiding door het gebouw of een andere activiteit.

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000