De saladebar in het bedrijfsrestaurant

De saladebar in het bedrijfsrestaurant is een echte ‘must have’. Steeds meer organisaties plaatsen een hippe saladebar met verse ingrediënten. Het zelf samen stellen van de salade is ideaal voor gasten met dieetwensen of allergieën. Maar natuurlijk ook als de gast bijvoorbeeld liever de tomaten overslaat.

Salade bar bedrijfsrestaurant Catering van 't Hooge

SALADEBAR ESSENTIALS

De basis van een saladebar is een gemengde groene sla met vaste ingrediënten als: tomaat, komkommer, ui, olijven, zongedroogde tomaten en feta. Uiteraard zijn de ingrediënten zelf te bepalen en is het verstandig om te testen welke ingrediënten ‘favorieten’ zijn. Daarnaast vinden de gasten het fijn wanneer er afwisseling is, zoals een pasta- of couscoussalade. Ook een wekelijks of maandelijks thema voor de saladebar is een aanrader, zoals een Mexicaanse bonensalade.

SALADEBAR DRESSINGS

De toppings en salade dressings geven die extra twist aan de salade en zijn dus onmisbaar. Een duidelijke verschuiving in de ‘dressings’ is merkbaar. Van de klassieke Caesar dressing kiezen steeds meer gasten voor vinaigrettes. Gasten associëren de klassieke dressings met ongezond, wel blijft de Honing Mosterd Dressing een echte favoriet!

TAKE AWAY SALADSalade bar bedrijfsrestaurant Catering van 't Hooge

Het meenemen van een lunch uit het bedrijfsrestaurant is tegenwoordig een standaard optie, de salade mag dan ook niet ontbreken. Naast het plaatsen van take away disposables, zijn er ook andere leuke mogelijkheden. Zoals onze salad shaker, gevuld met groene slasoorten, malse kipfilet, ananas & croutons. Helemaal hip zijn de Mason Jar Salads, een goed gevulde salade in een pot.

MASON JAR SALADS:

Van beneden naar boven dit zijn

  1. Salade dressing
  2. Niet absorbeerde groenten
    Zodat de salade dressing niet wordt opgezogen 
  3. Zachte groenten
  4. Groene slasoorten
  5. Ingrediënten met proteïne

Ook uw bedrijfsrestaurant door ons laten verzorgen? De koffie staat klaar, u kunt ons bereiken via (0528) – 235 000 of info@vthooge.nl.

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000