Een blij ei! #Duurzaamheid in het bedrijfsrestaurant

Eieren een blij ei Catering van 't Hooge BedrijfsrestaurantGoed nieuws! Eieren staan in de schijf van vijf omdat eieren veel goede voedingsstoffen als vitamines (A, B2, B11, B12, D en E), mineralen (ijzer, zink, fosfor, seleen en jodium) en eiwitten bevatten.

Bouwhuis Argo

Wist u dat de eieren in onze bedrijfsrestaurants afkomstig zijn van een echt familiebedrijf gevestigd in Drenthe, Bouwhuis Argo. In totaal heeft de familie 73.000 kippen, waarvan 27.000 vrije uitloop kippen en 46.000 scharrelkippen en is geheel fipronil vrij!

Wij geloven in de kracht van onze lokale leveranciers!

Naast het pluimvee beschikt de familie ook over een akkerbouw. Ze verbouwen gewassen als korrelmaïs, tarwe en koolzaad. Deze producten voeren ze aan de kippen. Het verbouwen en het oogsten doet de familie zelf.

Het doel is om een volledig gesloten bedrijfsvoering te voeren. Zoals de stroom opwekken door zonnepanelen. Een eigen bron van zuiveringsinstallatie die voorziet de kippen van drinkwater. Door deze wijze van bedrijfsvoering wordt de druk op het milieu en de omgeving maximaal beperkt!

De ei code Catering van 't Hooge Bedrijfsrestaurant

DE EI CODE

Dit betekent de code op het ei:

DE “DRIJFTEST’’

Twijfel je of een ei vers is? Leg het rauwe ei in een bakje met (zout) water. Let op! Een ei dat drijft is niet vers. De test is alleen bestemd om de versheid van een ei te testen.De drijftest Catering van 't Hooge Bedrijfsrestaurant

Naast de eieren, zijn onze groenten, broden en vissoorten van lokale leveranciers. Heeft u voorkeur voor de verse producten van bakker bij u om de hoek? Geen probleem, met ons Streek Concept zorgen wij ervoor dat lokale producten verkrijgbaar zijn in het bedrijfsrestaurant!

Ook duurzame en lokale producten in uw bedrijfsrestaurant? Onze fairtrade koffie staat klaar!

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000