Info Europa

Ledendag Info Europa

April 2017 – CH de Wolden

Als vaste opdrachtgever van evenementen werken wij graag samen met het team van Catering van ’t Hooge omdat kwaliteit en vertrouwen voorop staan. Bij elk nieuw evenement laat een team vakkundige mensen onze gasten een culinaire belevenis ervaren, dit in een ambiance die elke keer verrassend vernieuwd. Gastheerschap van deze tijd zoals wij dat wensen!!’ – Info Europa

De dag begint met een gezellige drukte, de leveranciers van Info Europa bouwen de stands zo mooi mogelijk op. Zo rond 10.00 uur druppelen de eerste leden binnen. Ze worden heerlijk ontvangen met een stukje biologische pompoencake met een vers kopje koffie of thee, de dag kan beginnen!

Vanaf 12.00 uur is het foodplein geopend met heerlijke soepen, diverse luxe belegde broodjes en verse smoothies. De leveranciers en leden maken de basissoepen zelf af met garnituren naar keuze! Aansluitend staan de koffiemachines van Illy klaar voor een vers gezet kopje koffie.

Om 17.00 uur start de gezellige afsluitende borrel na een drukke dag verkopen. Leveranciers en leden bespreken de laatste zaken en maken zich op voor de afbouw. Uiteraard gebeurt dit onder het genot van een warm broodje pulled chicken. Langzaam gegaarde malse kip geserveerd met smaakvolle BBQ saus met knapperige sla.

Ook uw ledendag verzorgt door Catering van ’t Hooge? Neem direct telefonisch contact op!

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000