Fit met van ’t Hooge

Ons nieuwe vitaliteitsprogramma!

Uit een Nationaal Cateringonderzoek blijkt dat tegenwoordig ruim 60% van de mensen die in een bedrijfsrestaurant lunchen open staan voor gezond eten en drinken. Vanwege de verandering van traditionele werktijden verschuift het werkpatroon van de medewerker en daarmee ook zijn/haar eetpatroon.
Bij de nieuwe generatie medewerker zien wij een sterke groei in bewustwording op het gebied van voeding.

“Wij geloven dat mensen die goed en gezond eten beter functioneren”

Met een nieuwe formule vanuit het voedingscentrum bieden wij een gezond aanbod van eten en drinken aan waarmee wij een bijdrage leveren aan de vitaliteit, gezondheid, tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers.

Het assortiment is opgebouwd uit een basis en een dagelijks wisselend assortiment en bestaat uit een goede mix van gezonde, seizoensgebonden, biologische en streekgebonden gerechten.
Uw medewerkers worden door ons uitgedaagd om het verschil te proeven en bewust te genieten van goede producten tijdens proeverijen.

Van ‘t Hooge is aan het samenwerken met lokale boeren en retailers.
Juist zij hebben een mooi assortiment van lekkere, eerlijke, streekgebonden, duurzame, unieke en pure lekkernijen. Als cateraar uit Drenthe kennen wij ze goed, snappen hun distributie en werken graag met ze samen. Als je weet waar je eten vandaan komt, smaakt het meteen een stuk lekkerder

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000