Inge van ’t Hooge

Mijn naam is Inge van ’t Hooge, 43 jaar oud en woonachtig in een klein dorpje vlakbij Hoogeveen.
Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Catering van ’t Hooge. Daarvoor ben ik afgestuurd als bedrijfseconoom en heb ik even in de energiewereld gewerkt. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan, de horeca bleef interessant. En daarom ben ik fulltime in de horeca gaan werken.

In het begin was ik verantwoordelijk voor alle partycatering; van offerte, tot opbouw, het evenement begeleiden tot aan de afbouw.
Daarna kreeg ik alle bedrijfsrestaurants onder mijn beheer en heb ik een aantal aanbestedingen gedaan. Met een mooi resultaat waarbij we vele nieuwe opdrachtgevers gegund hebben gekregen.

Ons bedrijf is gegroeid van 40 medewerkers in 2007 tot aan 150 medewerkers anno 2024. Van 2 BV’s naar 4 BV’s. Nu ben ik algemeen directeur van deze BV’s en hou me voornamelijk bezig met grote offertes voor evenementen, langdurige contracten, relatiebeheer, inkoop, HR en de strategische planning en naleven van onze missie en visie van onze bedrijven.

Wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik graag thuis met onze 3 kinderen en lekker buiten bezig met de paarden en onze hond.

 

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000