Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als kwaliteitscateraar hebben wij een grote verantwoordelijkheid. Wij geven elke dag vele gasten te eten en te drinken, daarom is voedselveiligheid en gezonde, verse voeding nummer één. Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij maatschappelijk betrokken zijn! Wij steunen goede doelen en zetten ons in voor projecten die zich richten op kinderen.

Niet zeggen, maar doen! Daarom zetten wij ons in of steunen wij de volgende goede doelen

Sport- en cultuurkamp van Stichting Welzijnswerk de Wolden
Jaarlijks organiseert Stichting Welzijnswerk de Wolden een sport- en cultuurkamp voor kinderen van groep 3 t/m 8 die om verschillende reden niet op vakantie gaan. Vele vrijwilligers van sportfunctionarissen tot jongerenwerkers zetten zich een week lang in. De kinderen beleven een sportieve vakantieweek met elkaar. Onze rol? Wij sponsoren een complete voedzame maaltijd!

Stichting Hoogvliegers
Stichting Hoogvliegers laat zieke of gehandicapte kinderen, van 6 t/m 17 jaar, een bijzonder avontuur beleven. Zelf een vliegtuig besturen tijdens een onvergetelijke dag met verschillende activiteiten. Kortom: een dag kind zijn zonder zorgen. Wij faciliteren gedurende deze dag in Hoogeveen de catering. Wij houden daarbij extra rekening met allergieën en dieetwensen van de kinderen.

De Lokale Damclub
De Lokale Damclub draait volledig op vrijwilligers en daarom sponsoren wij verse belegde broodjes. De opbrengst van de broodjes gaat volledig naar de Lokale Damclub.

Ook steunen wij Stichting Make a wish en Stichting KiKa!

Tot slot gaven wij op diverse scholen van het basis- en voorgezet onderwijs voorlichting middels leuke workshops over gezonde voeding en de herkomst hiervan!

Wij laten iedereen genieten van vers bereide, gezonde voeding die gemaakt is met respect voor onze natuur.

Onze standaard is: producten van lokale en regionale leveranciers voor onze centrale keuken in Hoogeveen! Maar ook voor bijvoorbeeld onze evenementenlocatie Thialf maken wij gebruik van leveranciers uit Friesland. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor onze bedrijfsrestaurants om gebruik te maken van de desbetreffende lokale ondernemers voor het brood, de vis en de groenten. Vanzelfsprekend bewaken wij de kwaliteit van deze producten.

En meer…

  • Een CO2 reductie met 20%
  • Al onze verlichting is LED
  • Frituurvet van Natura Smilde
  • Schoonmaakmiddelen van Diversey
  • 77% minder foodmiles omdat wij beschikken over een verzamelmagazijn
Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000