Onze schijf van vijf

De vijf pijlers die hoog in het vaandel staan! Dit is onze schijf van vijf:

1. Biologische en duurzame producten

Waar komen onze producten vandaan? Geen verrassingen meer, zeker na de vele voedselschandalen! Wij bereiden alleen gerechten met producten waarvan de herkomst bekend is. Zoals het verse brood en zoete lekkernijen van de lokale bakkers in Hoogeveen: Bakkerij Mulder en Bakken met Plaizier.

Wij zetten ons in tegen foodwaste en beperken foodmiles. Wij kunnen prima een misvormde komkommer in een salade verwerken. Wij laten iedereen genieten van vers bereide, gezonde voeding die gemaakt is met respect voor onze natuur.

Laten wij de wereld niet als tijdelijke woonplaats zien! – Inge van ’t Hooge

2. Inspirerende evenementenlocaties

Een geslaagd samenzijn begint bij de juiste locatie. De interessante combinatie van food en de inrichting van de locatie zorgt voor de gewenste sfeer. Of het nu bij u op locatie is of in één van onze inspirerende evenementenlocaties! Van het meubilair en de bloemen tot aan de hapjes en drankjes alles sluit aan op uw organisatie. Wij verwerken uw huisstijl op een verrassende manier! Van de kleur van de loper buiten bij het ontvangst tot aan het verwerken of gebruiken van uw producten in combinatie met onze producten.

3. Meer dan 40 jaar ervaring

Ervaring, dit is wat ons sterk maakt. Door de vele jaren ervaring weten wij precies wat extra aandacht verdient voor een geslaagd samenzijn! Zoals de vele details: van het bloemstukje op tafel tot aan de klantvriendelijke gastdame- of heer die de gast bedient. Door de vele jaren ervaring is er een maximale culinaire beleving!

4. Een sterk familiebedrijf

Een indrukwekkende tijdlijn van drie generaties! Henk van ’t Hooge begon in 1948 met de stationsrestauratie in Meppel. Zijn zoon, Jan van ’t Hooge, leerde veel van zijn vader en opende in 1976 Petit restaurant J. van ’t Hooge. Anno nu is (klein)dochter Inge van ’t Hooge aan het roer en samen met haar vader Jan uitgegroeid tot een sterke speler in Noord-Nederland. De volledige tijdlijn bekijken? Lees meer… 

Gasten blijven terugkeren omdat wij een mooi vers, gezond en (h)eerlijk product hebben! – Jan van ’t Hooge

5. Catering zoals u het wenst!

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000