Soep?! Het meest verkochte product in het Bedrijfsrestaurant

Zes dagen per week verzorgen wij bij diverse bedrijfsrestaurants een (h)eerlijke verse gevarieerde lunch! Onze gastdames – en heren bereiden smaakvolle soepen, wist je dat dit het meest verkochte product is (bij aankopen zonder brood) in een bedrijfsrestaurant?! Soep mag dus absoluut niet ontbreken, daarnaast zijn de belegde broodjes en zuivel producten de hardlopers. Elke dag serveren wij twee soorten soep, waarvan 1 vegetarisch, zodat er volop keuze is voor onze gasten.

SOUP IS HOT! Wist je dat een kopje soep het meest verkochte product (aankopen zonder brood) in een bedrijfsrestaurant is?!

 

Daarnaast is personalisatie de standaard geworden! Daarom serveren wij Custom Made Soup, een huisgemaakte basissoep met toppings naar keuze. Zoals croutons, kaas blokjes, zongedroogde tomaten en lente-ui. De Custom Made Soup is ideaal voor onze gasten met dieetwensen en/of allergieën. Tot slot is het samenstellen van je eigen soep toch gewoon super leuk.

Voor de liefhebbers serveren wij in de maanden van oktober tot en met april één dag in de week erwten- of bruinebonensoep. De ene week erwtensoep en de andere week bruinebonensoep, vele gasten kijken uit naar de woensdag!

Annie’s Aardappelsoep -> volgens grootmoeders recept! @Gemeente Emmen

Soep Bedrijfsrestaurant Catering van 't Hooge

Verder in het bedrijfsrestaurant … zoals de verse salades bij de Gemeente Emmen! Naast de salade bar serveren wij bij de Gemeente Emmen frisse opgemaakte salades.

  • Een frisse salade van geitenkaas met serranoham
  • Een frisse venkelsalade met sinaasappel, koriander limoen dressing, afgebrande gerookte makreel en walnoot

Bron: Nationaal Catering Onderzoek 2016-217
*Aankopen zonder brood, gebaseerd op de gasten die hun gehele lunch in het bedrijfsrestaurant kopen

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000