Super Prestige Gieten 2017

Ook dit jaar hebben wij met trots de catering verzorgd voor de Super Prestige in Gieten. De 42e veldrit werd op zondag 1 oktober gereden.Wij verzorgen voor 150 gasten de lunch en voor maar liefst 875 gasten het stamppotbuffet.

Een heerlijke lunch met huisgemaakte mosterdsoep, een frisse pastasalade met rucola en couscoussalade met vruchten, noten en pitten. Uiteraard een heerlijk warme gerechten als penne met kaassaus, uitgebakken spek en bieslook. Daarnaast een divers assortiment met belegde broodjes:

  • mini bruine desem bolletjes Leerdammerkaas
  • wrap met gerookte chilikip en komkommer julienne
  • authentiek donker belegd met filet Americain, kappertjes, rode ui, tuinbonen, mesclun &mayonaise
  • mini tijgerclubs met geitenkaas, honing, mesclun en pijnboompitten
  • mini volkoren clubs met pikante kipsalade, bosui, ananas en kokos
Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000