Verkiezing Friese Onderneming van het jaar 2017

Met trots hebben wij dinsdag 4 april de Verkiezing Friese Onderneming volledig culinair verzorgt. Dit alles in samenwerking met de studenten van het Alfa-College.

Onder andere serveerde wij deze dag een amuse van ”paasei” gevuld met een salade van Freiland-eieren, crème van bloemkool en schuin van piccalilly. Gevolgd door het voorgerecht, een tataar van Fries weiderund met gepocheerd eidooier, saladetuintje van voorjaarsgroenten en geplukte sla waarbij een injectiespuit gevuld met balsamico. Daarnaast bestond één van de hoofdgerechten uit slow cooked rollade van pulled porc op siepelstamp met saus van oud bruin en donkere basterd.Tot slot één van onze heerlijke nagerechten Crème brûlée op crunch van granola en ijs van bloedsinaasappel.

Probo uit Dokkum uitgeroepen tot Friese Onderneming van het Jaar 2017

Op dinsdag 4 april jongstleden vond in Drachten de finale van de Verkiezing Friese Onderneming van 2017 plaats. Voor deze editie waren Bouwbedrijf Lont uit Sint Annaparochie, Probo uit Dokkum en Van Vuuren uit Grou de drie finalisten. De vier juryleden en het aanwezige publiek zorgden ervoor dat Probo unaniem als winnaar uit de bus kwam.

Probo staat voor digitale print & fulfilment partner voor resellers. Een innovatieve business partner met de focus op gezamenlijke groei en het ontdekken van nieuwe kansen in print.

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000