Hoogeveen Culinair 2018

Hoogeveen Culinair 2018 – De 10-jarige jubileumeditie!

Ook tijdens de 10e editie van Hoogeveen Culinair waren wij aanwezig! In het kooktheater werkte de chef-koks van de verschillende deelnemers samen om de smaakvolle warme gerechten te bereiden. En in onze eigen stand serveerden wij smaakvolle koude gerechten, zo ook van Grand café de Heeren van Coevorden en Brasserie Fair.

De Menukaart: 

  • Poke Bowl
    Sushirijst, zalm, avocado, komkommer, sojabonen, zeewier en meer!
  • Brasserie Fair
    Proeverij van: Vegan Bounty, Vegan Twix & Vegan Kokos-Limoencheesecake
  • ”Coevorden ganzenstad”
    Rouleau van op kersenhout gerookte ganzenborst met rilette van de bout en de lever, gemarineerde rode bietjes en crème van Hollandse kersen

Sfeerimpressie
Foto’s gemaakt door André Weima 

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000